• دوشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403082115480
  • خبرنگار : 50469

شطرنج‌باز ایلامی از نحوه عضویت خود در تیم ملی می‌گوید

شطرنج‌باز ایلامی از نحوه عضویت خود در تیم ملی می‌گوید

ایسنا/ایلام عضو تیم ملی شطرنج جمهوری اسلامی ایران و استاد فدراسیون جهانی شطرنج گفت: نحوه رقابت با هر حریف بسته به فرمت زمانی بازی، سبک حریف، فرمت مسابقه و جای قرارگیری در جدول متفاوت است.

«مهدی نیکوکار» در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: از شهریور سال ۱۳۹۲ شروع به فعالیت در رشته ورزشی شطرنج کردم، آن زمان خانواده و به‌خصوص برادرم مشوق اصلی من بودند. از قبل به این رشته ورزشی علاقه‌مند بودم و در کلاس‌های آموزشی و یادگیری آکادمیک حضور پیدا کردم. 

عضو تیم ملی شطرنج جمهوری اسلامی ایران گفت: اولین جلسه کلاسم بهترین خاطره‌ام بود، هنگامی که به مدرسه شطرنج اندیشه، با مربیگری آقای امیر عبدی مراجعه کردم، ایشان پس از تست‌ها و تعیین سطح‌های اولیه، سطح من و کلاسی که باید در آن شرکت می کردم را به من گفتند، سپس یک کتاب مسئله را به من معرفی کردند و گفتند که بچه‌های آن کلاس تا صفحه ۷۵ آن را حل کنند و من باید روزانه بیشتر از بچه‌های آن کلاس این مسئله‌ها را حل می‌کردم تا پس از بازه زمانی خاصی به مسائل حل شده کلاس برسم و سطح برابری پیدا کنم.

استاد فدراسیون جهانی شطرنج ادامه داد: عملا نیاز داشتم ۱.۵ برابر بقیه هم کلاسی‌هایم تمرین کنم، من در بازه زمانی ۲ روز، یعنی تا کلاس بعدی‌ام همه ۷۵ صفحه مسئله‌ای که نیاز بود را حل کردم و طی ۲ روز به سطح لازم رسیدم، عملا تمرین ۱ ماه را در ۲ روز با علاقه و انگیزه شدید انجام دادم.

این آموزگار فیده خاطرنشان کرد: زمان تمرین بسته به موقعیت زمانی آن متفاوت است مثلاً نزدیک به مسابقات مدت زمان بیشتری را به تمرین اختصاص می‌دهم، به‌طور میانگین ۵ الی ۶ ساعت تمرین فنی شطرنج در روز دارم، همچنین ۶۰ الی ۹۰ دقیقه به موضوعات روانشناسی، تمرکزی و یادگیری مهارت و موضوعات جدید برای شادابی و سرحال نگه داشتن ذهن اختصاص می‌دهم. 

عضو تیم ملی شطرنج جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: تقریباً تمامی بازیکنان ایرانی و غرب آسیا را می‌شناسم، نحوه رقابت با هر حریف بسته به فرمت زمانی بازی، سبک حریف، فرمت مسابقه و جای قرارگیری در جدول متفاوت است.

این آموزگار فیده در خصوص مقام‌ها و افتخارات خود نیز گفت: ۸ سال عضو تیم ملی نوجوانان و جوانان ایران، سومی برق آسای بزرگسالان ایران در سال ۱۳۹۸، بهترین بازیکن لیگ دسته یک ایران در سال ۱۴۰۱، قهرمان جوانان ایران در سال ۱۳۹۸ و بیش از ۲۰ مقام در مسابقات بین‌المللی در کشورهای ایران، عراق، ترکیه و ارمنستان از جمله مقام‌هایی است که توانسته‌ام کسب کنم. 

نیکوکار افزود: نماینده جوانان ایران در بازی‌های آسیایی ۱۴۰۰ بهترین مقامی است که یک حس عالی به من داد، همچنین با سومی مشترک غرب آسیا انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳، توانستم عنوان FM یا استادی فدراسیون جهانی شطرنج را به دست آورم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha