• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404072918849
  • خبرنگار : 51046

رئیس قوه قضاییه:

دانشجویان در حل مسائل کشور مشارکت فعال داشته باشند

دانشجویان در حل مسائل کشور مشارکت فعال داشته باشند

ایسنا/ایلام رئیس قوه قضاییه در آغاز سال تحصیلی دانشگاه ایلام با اشاره به ظرفیت‌ها و چالش‌های استان، دانشجویان را به مشارکت فعال در حل مسائل کشور و بهره‌گیری از فناوری، به‌ویژه هوش مصنوعی، دعوت کرد.

حجت‌السلام‌وامسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز سه‌شنبه ۲۹ مهر در نشست آغاز سال تحصیلی دانشگاه ایلام، با تقدیر از تلاش‌های مردم استان ایلام در دوران دفاع مقدس و نقش آن‌ها به‌عنوان سپری در برابر دشمن، بر اهمیت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و مشکلات استان، مسئولیت دانشجویان و هوشیاری در مواجهه با تهدیدهای داخلی و خارجی تأکید کرد.

رئیس قوه قضاییه در ابتدای سخنان خود از خداوند برای توفیق حضور در جمع دانشجویان و مسئولان دانشگاه ایلام سپاسگزاری و استان ایلام را استانی زحمتکش، متدین و دارای سابقه درخشان در دوران دفاع مقدس و پیش از انقلاب توصیف کرد.

وی با بیان اینکه برخی مسائل تکراری نیز لازم است یادآوری شود، به ارائه نکات و پرسش‌هایی درباره وضعیت دانشجویان و استان پرداخت.

حجت‌السلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به تعداد قابل توجه دانشجویان غیر بومی در دانشگاه‌ها و اهمیت شناخت استان از نزدیک، از دانشجویان خواست به ظرفیت‌ها و مشکلات استان توجه داشته باشند و پس از فارغ‌التحصیلی، نقش فعال خود را در رفع کاستی‌ها ایفا کنند.

وی تأکید کرد: دانشجویان آینده مدیران کشور هستند و باید با آگاهی کامل نسبت به توانمندی‌ها و چالش‌های مناطق مختلف، در مسیر توسعه و خدمت به جامعه تلاش کنند.

رئیس قوه قضاییه همچنین به ضرورت بررسی تصمیمات گذشته و اصلاح خطاهای احتمالی در قوانین و مصوبات اشاره کرد و با ذکر مثال‌هایی از سیاست‌های کنترل جمعیت و ایجاد بانک‌های خصوصی، بر اهمیت بازنگری و برخورد منطقی با تصمیمات نادرست تأکید کرد.

 وی خاطرنشان کرد: اصلاح برخی تصمیمات گذشته به زمان و تلاش جدی نیاز دارد و مسئولان آینده باید با تفکر و تعقل، راهکارهای عملی ارائه دهند.

حجت‌السلام‌والمسلمین اژه‌ای با بیان اهمیت فناوری و هوش مصنوعی در آینده کشور گفت: ما ملزم هستیم از فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی، استفاده کنیم، اما باید مراقب باشیم که انسان از تفکر و تعقل باز نماند و باید دانشجویان با مراجعه به مراکز فناوری قوه قضاییه در توسعه سیستم‌های الکترونیکی و هوش مصنوعی مشارکت فعال داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه ضمن بررسی نقش قوه قضاییه در نظارت بر بانک‌ها و سایر دستگاه‌ها، به اهمیت شفافیت، پیشگیری و مسئولیت‌پذیری اشاره کرد و گفت: اگر کوتاهی در دستگاه‌ها یا مدیران مشاهده شود، قوه قضاییه موظف است وارد عمل شود، اما همکاری و پیگیری مداوم دستگاه‌ها نیز ضروری است.

وی در ادامه بر اهمیت هوشیاری در برابر توطئه‌ها و جنگ روانی دشمن تأکید کرد و از دانشجویان خواست در زمین دشمن بازی نکنند و با تحلیل درست اطلاعات، از سوء استفاده احتمالی دشمن جلوگیری کنند.

حجت‌السلام‌والمسلمین اژه‌ای با اشاره به ظرفیت‌های استان ایلام، از جمله منابع نفت، گاز، پتروشیمی و مناطق آزاد تجاری، دانشجویان را به بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای توسعه استان و کشور تشویق کرد و گفت: دانشجویان بومی و غیر بومی باید با شناخت کامل از توانمندی‌ها و مشکلات استان، در جهت رفع کاستی‌ها و خدمت به جامعه تلاش کنند.

وی از دانشگاه و مسئولان بابت فراهم کردن فرصت برای حضور در جمع دانشجویان قدردانی و تأکید کرد: پیگیری مسائل استان و بهره‌گیری از توانمندی دانشجویان، مسیر توسعه و پیشرفت را هموار خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha