عباس مالکی امروز دوشنبه (۲۱ آبان) اظهار کرد: در مرکز فوریتهای پزشکی استان ۱۰۵ دستگاه آمبولانس وجود دارد که ماموریت فوریتهای پزشکی با بهره گرفتن از آنها به انجام می رسد.
معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به آموزش رانندگان آمبولانس در فوریتهای پزشکی استان اشاره و تصریح کرد: کلاس های آموزشی دوره ای مرکز آموزش فوریت های پزشکی استان شامل رانندگی تدافعی، بستن زنجیر و چک دوره ای آمبولانس است که در این دورهها، رانندگان آمبولانس با تکنیکهای پیشرفته رانندگی در شرایط مختلف، نحوه برخورد با حوادث و سوانح و همچنین نحوه استفاده از تجهیزات پزشکی موجود در آمبولانس آشنا میشوند.
مالکی در ادامه با اشاره به تعمیرات و نگهداری آمبولانس، گفت: تمامی سرویس ها و تعویضهای آمبولانس شامل تعویض روغن، تعمیرات مکانیکی و مسائل فنی مربوط به برق خودرو توسط مکانیک مستقر در نقلیه مرکز فوریتهای پزشکی انجام می شود.
وی به هزینه تعمیرات و نگهداری آمبولانس اشاره کرد و گفت: هزینههای سالانه نگهداری هر آمبولانس به طور متوسط ۸۰ میلیون تومان است، این هزینهها شامل خرید لاستیک، قطعات یدکی، روغنکاری، تعمیرات مکانیکی و برقی و سایر موارد مرتبط با سرویس و نگهداری خودرو میشود.
معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به نوسازی و بهینه سازی ناوگان آمبولانس با هدف ارتقای خدمات اورژانسی، خاطرنشان کرد: با هدف بهبود کیفیت خدمات اورژانسی و افزایش آمادگی ناوگان آمبولانس، اقداماتی از جمله تزریق آمبولانس های نو به ناوگان، نیازسنجی جهت خرید قطعات و تجهیزات به صورت سه ماه یک بار، چک دوره ای آمبولانس ها توسط کارشناس فنی مرکز و تداوم آموزش پرسنل عملیاتی در حال انجام است.
انتهای پیام
نظرات