رشید جعفرپور امروز ۲۲ آبان ماه در اختتامیه هفدهمین دوره جشنواره بینالمللی حرکت که در دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموعه آموزش عالی ۷۶۶۰ انجمن علمی دانشجویی داریم، هر گروه علمی میتواند یک جهش علمی در کشور ایجاد کند.
وی با بیان اینکه دانشجویان به صورت گروهی از دانشگاههای مختلف جمع میشوند و با شرکت در انتخابات دبیرکل انتخاب میکنند، افزود: جشنواره حرکت سالانه مجموعه فعالیتهای انجمنهای علمی را ارزیابی میکند، در نهایت انجمنها و فعالیتهای برتر را انتخاب و تقدیر میشوند.
معاون دفتر امور فرهنگی وزارت علوم بیان کرد: زیست بوم علمی و فناوری دانشگاهها بر اساس این جشنواره در حوزه دانشجویی رقم میخورد، در هفدهمین دوره جشنواره حرکت از ۱۰۴ دانشگاه اثر ارسال شده که از حوزههای مختلف ۳۰۱۶ اثر رسیده است.
وی بیان کرد: یکی از تفاوتهای جشنواره امسال انتخاب داوران از دانشگاههای مختلف است و بیش از ۷۵ داور طی سه روز جشنواره را داوری کردند. همچنین امسال سکوی برتر جهت معرفی اثر به صورت زنده در نظر گرفته شد که در این بخش هم یک برگزیده معرفی خواهد شد.
قائم مقام معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: بیشترین آثار به ترتیب از حوزههای علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم پزشکی، کشاورزی، دامپروری، معماری، تربیت بدنی و غیره ارسال شده است.
وی ضمن قدردانی از دانشگاه گیلان جهت میزبانی از جشنواره حرکت، تصریح کرد: جشنواره حرکت بزرگترین رویداد علمی دانشجویی دانشگاههای کشور است که امسال به میزبانی خوب دانشگاه گیلان در این شرایط مالی برگزار شد.
جعفرپور بیان کرد: تفاهمنامهای بین معاونتهای علمی و فناوری وزارت علوم منعقد شده تا انجمنهای علمی را به زیست بوم فناوری برسانیم و بتوانیم زمینه اشتغال دانشجویان را نیز فراهم کنیم.
محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان هم در این مراسم گفت: هدف از فعالیت انجمنهای علمی ایجاد رقابت علمی و انگیزشی بین دانشجویان با نگاه به برنامه هفتم توسعه است، تلاش داریم مباحث مهارت محور را دنبال کنیم و در این راستا ارتباط با صنعت از اولویتهای ماست.
انتهای پیام
نظرات