• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403082216629
  • خبرنگار : 71654

بسته اخبار علم و فناوری

سایکوپت‌ها به درد پوزخند می‌زنند!/واقعیت مجازی «متا» به دانشگاه‌ها می‌رود

سایکوپت‌ها به درد پوزخند می‌زنند!/واقعیت مجازی «متا» به دانشگاه‌ها می‌رود

در روزی که گذشت، شاهد اخبار گوناگون فناوری، علمی، فضا، هوش مصنوعی، رباتیک و نانو در سرویس علم و فناوری ایسنا بودیم که قصد داریم در اینجا نگاهی به خلاصه‌ای از این اخبار بیندازیم.

به گزارش ایسنا، در روز سه‌شنبه سرویس علم و فناوری ایسنا به اخبار گوناگونی پرداخت که از جمله آنها می‌توان به ناپدید شدن ناگهانی یک ستاره، ساخت باتری برای موشک توسط شرکت ال‌جی، توسعه سطح ضد یخ، بررسی مجدد موضوع بیگانگان فضایی در کنگره آمریکا، ربات جراح و پوزخند سایکوپت‌ها به درد اشاره کرد. برای مطالعه نسخه کامل هر خبر می‌توانید بر روی تیتر آبی‌رنگ آن کلیک کنید.

سایکوپت‌ها به درد پوزخند می‌زنند!

پژوهشگران «دانشگاه رادبود» می‌گویند افرادی که می‌توانند سطح بالاتری از درد را تحمل کنند، بیشتر ممکن است ویژگی‌های سایکوپتی را داشته باشند.

برنج‌هایی که ضد آفتاب می‌زنند کیفیت بهتری دارند!

نانوذرات موجود در کرم ضد آفتاب می‌تواند برنج را در برابر گرمای سوزان محافظت کند و با افزایش بازدهی و کیفیت در این محصولات همراه باشد.

ال‌جی برای استارشیپ باتری می‌سازد

شرکت اسپیس‌ایکس با شرکت ال‌جی برای تامین باتری‌های مورد نیاز فضاپیمای استارشیپ برای سفر به مریخ قرارداد بست.

واقعیت مجازی «متا» به دانشگاه‌ها می‌رود

شرکت «متا» به عنوان بخشی از تلاش مداوم برای ادغام واقعیت مجازی در آموزش، همکاری جدیدی را با تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا و انگلستان راه‌اندازی کرده است.

رباتی که با دیدن فیلم آموزشی، تبدیل به جراح متخصص شد

ویدئوهای آموزشی برای افرادی که به دنبال کسب سریع مهارت‌ هستند، گزینه‌ای عالی به شمار می‌روند. اکنون، مشخص شده است که این ویدئوها برای ربات‌هایی که به دنبال تبدیل شدن به جراحان شگفت‌انگیزی هستند نیز عالی هستند.

بررسی مجدد موضوع بیگانگان فضایی در کنگره آمریکا

کنگره ایالات متحده یک جلسه استماع دیگر را در مورد بیگانگان و بشقاب پرنده‌های ادعایی مشاهده شده طی سال‌های گذشته در این هفته برگزار خواهد کرد.

موشک «فالکون ۹» با پرتاب ماهواره کره جنوبی رکورد شکست

موشک «فالکون ۹» در بیست‌وسومین پرواز رکوردشکن خود، یک ماهواره کره جنوبی را پرتاب کرد و با موفقیت فرود آورد.

صندوق نوآوری میزبان دانشجویان جدید رشته‌های مدیریت فناوری می‌شود

رویداد خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود رشته‌های مرتبط با مدیریت فناوری و نوآوری به همت انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌شود.

فراخوانی برای جذب تیم‌های حوزه امنیت غذایی و سلامت

دو شتابدهنده‌ نسبت به انتشار فراخوانی برای جذب استارت‌آپ‌ها و تیم‌ها در حوزه سلامت و امنیت غذایی اقدام کردند.

تعیین میزان آبیاری اراضی و پایش آفات کشاورزی با سامانه‌ فضایی دانش‌بنیان‌ها

سامانه فضایی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان علاوه بر پایش نقطه به نقطه اراضی کشاوری، برنامه آبیاری مزارع کشاورزی را به کشاورزان ارائه می‌دهد.

دانشجویان به مسابقه اینترنتی برنامه‌سازی دعوت شدند

دانشگاه صنعتی شریف چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳، میزبان مسابقه‌ اینترنتی برنامه‌سازی دانشجویی است که در یک محیط چالشی و رقابتی به محک زدن مهارت‌های برنامه‌نویسی بپردازند.

راه‌اندازی دومین پالایشگاه گیاهان دارویی در اصفهان

مدیرعامل پالایشگاه گیاهان دارویی از تاسیس دومین پالایشگاه گیاهان دارویی در اصفهان خبر داد.

حضور ایران در نشست کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک

ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو با حضور آنلاین خود در اجلاس عمومی کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک دیدگاه‌های خود را نسبت به ایجاد جامعه الکترونیکی و دیجیتال اعلام کرد.

علم؛ راهگشایی برای حل چالش‌ها از طریق مفاهمه و صلح

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: علم راهگشایی برای ما است تا مسایل را حل کند و صورت مساله را بفهمد و راه حل آن را ارائه دهد. زمانی که ما راه حل‌هایی برای مشکلاتمان داشته باشیم، چالش‌ها بر اساس مفاهمه حل می‌شود و این صلح را برای جوامع به ارمغان می‌آورد.

ساخت سطحی که تا یک هفته یخ نمی‌زند

تشکیل یخ روی سطوح می‌تواند با مشکلاتی همراه باشد، اما اکنون ممکن است راه جدیدی برای جلوگیری از تجمع آن داشته باشیم. دانشمندان دانشگاه نورث وسترن نشان داده‌اند که سطوح دارای بافت با لایه‌های نازک اکسید گرافن می‌توانند برای مدت طولانی کاملا عاری از یخ باقی بمانند.

ساخت دو ابزار اندازه‌گیری پرکاربرد مترو با هزینه یک چهارم نمونه وارداتی

یکی از شرکت‌های فناور با مهندسی معکوس دو ابزار پرکاربرد در متروی تهران را برای رصد چرخ‌های قطار مترو با یک چهارم نمونه خارجی تولید کرده است که دقت اندازه‌گیری آن همپای فناوری وارداتی است.

ستاره‌ای که ناگهان ناپدید شد و یک سیاه‌چاله جای آن نشست!

ستاره‌شناسان در رویدادی نادر و تعجب برانگیز شاهد ناپدید شدن یک ستاره و سپس جایگزینی آن با یک سیاه‌چاله به شکلی مرموز بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha