• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403082316825
  • خبرنگار : 50666

در پی هشدارهای هواشناسی؛

ستاد مدیریت بحران اصفهان آماده‌باش داد

ستاد مدیریت بحران اصفهان آماده‌باش داد

ایسنا/اصفهان مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در پی هشدارها درخصوص بارش، رگبار و کاهش محسوس دما، ستاد مدیریت بحران استان اصفهان به دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان آماده‌باش داد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: کاهش دما بین پنج تا هشت درجه سلسیوس تا روز یکشنبه هفته آینده (۲۷آبان‌ماه) در همه مناطق استان ادامه می‌یابد. از بعدازظهر امروز تا صبح روز پنجشنبه (۲۳ تا ۲۵ آبان‌ماه) نیز در سطح استان به‌خصوص برای مناطق شمال، شرق و مرکز، وزش تندباد، باران و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: شهرستان‌های اردستان، نایین، نطنز، کاشان و آران و بیدگل، انارک، بادرود، چوپانان، شاهین‌شهر و میمه، برخوار، خوانسار، گلپایگان، هرند وکوهپایه تحت‌تأثیر این شرایط جوی جدید خواهند بود. برای مناطق مرکزی و شهر اصفهان، نجف‌آباد، لنجان، مبارکه، فلاورجان و خمینی‌شهر نیز رگبارهای بارشی و کاهش دما در سطح هشدار زرد پیش‌بینی شده است.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: مدیریت بحران استان اصفهان خواستار تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل در این روزها است. این حوادث محتمل ناشی از سیلاب، تندباد و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها می‌شود.

شیشه‌فروش با نظر به بخش‌های مختلف یادآور شد: آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال‌احمر، شرکت‌های آزادراهی، امداد خودرو، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، آب منطقه‌ای، فاضلاب، دهیاران و ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌ها ابلاغیۀ آماده‌باش را دریافت کرده‌اند.

او استقرار تجهیزات امدادی و کنترل سیل را ضروری دانست و توضیح داد: آماده‌به‌کار بودن ماشین‌آلات در معابر شهری و روستایی، جاده‌ها، راهدارخانه‌ها، پایگاه‌های امدادی شهری و روستایی اهمیت ویژه دارد. تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری و پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری نیز باید مدنظر باشد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان به مردم توصیه کرد: از انجام سفرهای غیرضروری در محورهای سیل‌گیر خودداری کنید. همچنین باید اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام‌بخشی به سازه‌های ناپایدار، تابلوها و داربست‌ها در برابر تندبادهای موقتی مدنظر باشد.

شیشه‌فروش سپس اظهار کرد: تأکید داریم که کشاورزان محصولات باغی و کشاورزی خود را برای جلوگیری از سرمازدگی به‌موقع برداشت کنند. رعایت اصول ایمنی در استفاده از لوازم گرمایشی و گازسوز نیز با اطمینان از بازبودن مسیر دودکش‌های بخاری باید در نظر داشت. استانداردبودن لوازم گرمایشی وجلوگیری از بروز حوادث ناشی از استفاده غیرایمن از وسایل گرمازا نباید فراموش شود.

او خاطرنشان کرد: پرهیز از صعود به ارتفاعات، رعایت الزامات ایمنی و توجه به توصیه‌های پلیس در جاده‌ها باید موردتوجه جدی قرار بگیرند. حفاظت کلنی‌های زنبورعسل و سازه‌های کشاورزی گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور و شبکه‌های آب و گاز در مقابل سرمازدگی، تندباد و بارش رگبار و باران نباید از یاد برود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه باید از استقرار، توقف و تردد در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی خودداری کرد، ادامه داد: پیشگیری و کنترل آبگرفتگی در معابر شهری، دهانه پل‌ها و زیرگذرها، تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پل‌ها، بازگشایی مسیر رودخانه‌ها، تخلیه اضطراری سکونتگاه‌های روستایی وعشایری در معرض خطر سیل از دیگر مسائل مورد توجه در این ایام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha