• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403082820799
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان تاکید کرد

لزوم سرعت بخشیدن به اعطای تسهیلات فرزندآوری در لرستان

لزوم سرعت بخشیدن به اعطای تسهیلات فرزندآوری در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: مقدار تسهیلات فرزندآوری نسبت به هزینه‌ها کمتر است، از بانک‌های عامل انتظار داریم که در پرداخت تسهیلات سرعت بیشتری داشته باشند که مردم با یک شعار تو خالی مواجه نشوند.

فریبا ولی‌پور عالم امروز ۲۸ آبان‌ماه، در جریان برگزاری دوره آموزشی «رویداد جوانی جمعیت» در لرستان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خدا را شاکریم که هنوز تبلیغات در حوزه جوانی جمعیت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه نقش دولت چهاردهم در جوانی جمعیت و در سرنوشت ایران جوان، حساس، مهم و اساسی است، ادامه داد: با توجه به زمان محدودی که تا پایان قانون جوانی جمعیت وجود دارد فعالیت در این حوزه هر ساعتش سرنوشت‌ساز است زیرا عملاً از سال ۱۴۰۷ به بعد نمی‌توانیم اقدام جدی انجام دهیم.

ولی‌پور افزود: این قانون همزمان با دولت سیزدهم تصویب شد که در آن دوره یک سری زیرساخت‌ها آماده نبود برای نمونه در خیلی از شهرها و استان‌ها در حوزه واگذاری زمین مشکلاتی بود که بافت شهرها اجازه واگذاری زمین را نمی‌داد، اما در فاصله‌ای که قانون تصویب شده تا پایان دولت سیزدهم تقریباً زیرساخت‌ها آماده و موضوع واگذاری زمین با ایجاد سکونتگاه‌های جدید و توسعه شهرهای کوچک حل شد. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: نکته‌ای که درباره استان لرستان وجود دارد در بحث پرداخت تسهیلات فرزندآوری است، مقدار تسهیلات نسبت به هزینه‌ها کمتر است، از بانک‌های عامل انتظار داریم که در پرداخت تسهیلات سرعت بیشتری داشته باشند که مردم با یک شعار تو خالی مواجه نشوند.

وی اضافه کرد: از امروز به بعد از قالب گروه‌های خودجوش در کنار دوستان هستیم و در حوزه جوانی ایران به عنوان تکلیف شرعی که برعهده هر فرد مسلمان است، حتماً فعالیت خود را ادامه خواهیم داد.

ولی‌پور اضافه کرد: در راه‌اندازی مهدهای کودک که جزو اصلی‌ترین نیازهای مادران شاغل در راستای آرامش مادر و نیاز کودک زیر شش سال است، مجموعه دستگاه‌های استان عملکرد مطلوبی نداشتند، تعداد مادرانی که دارای فرزند زیر شش سال هستند در بسیاری از دستگاه‌ها قابل توجه بود اما در خیلی از دستگاه‌ها بنا بر محدودیت‌های قانونی توسط مدیران دستگاه‌ها، این امکان در خیلی از مراکز هنوز فراهم نشده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: استاندار را در جریان برنامه‌ها و فعالیت‌های قرارگاه جمعیتی استان قرار داده و انتظار داریم مدیران این همراهی را در جهت ایجاد آرامش مادران کارمند داشته باشند.

ولی‌پور با بیان اینکه در حوزه‌های مختلف مانند خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و دو قلو نیز حمایت‌هایی انجام شد، گفت: در حوزه درمان زنان نابارور اولین نهادی که به قرارگاه جمعیت اعلام آمادگی کرد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) بود و سهمیه‌ای برای حمایت از قرارگاه تعیین شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۲۸ ۱۷:۱۱

باتوجه به گرانی وتورم وسختی معیشت وبیکاری و نداشتن مسکن و.... جوانان از تشکیل خانواده هراس دارند. چه رسد به فرزندآوری وام فرزندآوری هم مشکل را حل نمیکند