به گزارش ایسنا، اکبر کارخانه در سی و یکمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین المللی که در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: به نظر من دانشگاه صنعتی امیرکبیر این پتانسیل را دارد که به عنوان یکی از بهترین ها مراکز علمی برای میزبانی این کنفرانس به شمار بیاید. همچنان که اولین دوره ی این کنفرانس برگزار شد دانشگاه صنعتی امیرکبیر میزبان بود و از سال ۹۱ تا کنون نیز پنجمین دوره ای است که این کنفرانس در دانشگاه برگزار می شود.
رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: یکی از مهم ترین دلایل میزبانی سی و یکمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین المللی توسط دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جایگاه خاص و ویژه این دانشکده است. در واقع حدود ۳۰ سال پیش ساختمان کوچکی در صلح شمال شرقی دانشگاه به این دانشکده اختصاص پیدا کرد و دانشکده مهندسی پزشکی فعالیت خود را با تعداد کم دانشجویان و اساتید شروع کرد به طوری که بزرگانی در این مسیر کمک و موفقیت این مسیر تلاش کردند.
کارخانه خاطرنشان کرد: دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویژگی های خاص خود را دارد. به طوریکه امروزه از ساختمان کوچک ۳۰ سال پیش با داشتن مساحت بیش از ۱۳ هزار متر مربع به بزرگترین دانشکده های دانشگاه تبدیل شده است. ضمن اینکه ۹۰۰ دانشجوی فعال و ۴۰ عضو هیات علمی در این دانشکده مشغول فعالیت هستند.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: امروز دانشکده مهندسی پزشکی این دانشگاه جز بهترین مراکزی است که به صورت متمرکز در این حوزه فعالیت میکند. بر این اساس این دانشکده می تواند در سطح منطقه نیز جز بهترین ها باشد. چرا که هم در همه حوزه ها، گرایش ها و فیلد های آموزشی و پژوهشی متخصصان خوبی دارد.
رییس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: امیدواریم با این شرایط بتوانیم میزبانی شایسته ای برای برگزاری کنفرانس فوق باشیم. چرا که کنفرانسهای علمی جایگاه های خاصی دارد که متاسفانه طی چند سال اخیر برگزاری کنفرانس ها به دلایل مختلف اعم از همه گیری کرونا ویروس و مشکلات اقتصادی کم رنگ شده است.
وی افزود: از دیدگاه من هر کنفرانس دو ویژگی اصلی دارد اولین آن طرح مباحث علمی است به طوریکه اساتید در این کنفرانس ها یافته های علمی پژوهشگران و متخصصان حوزه های دیگر را می بیند. نکته دیگر نیز ویژگی آشنایی با بزرگان حوزه در کشورهای دیگر است و افراد می توانند ارتباطات علمی را شکل دهند.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: متاسفانه به دلیل افزایش قیمت ارز امکان شرکت اساتید دانشگاه های ما در کنفرانس هایی که در کشورهای دیگر برگزار می شود، وجود ندارد. افراد از طریق وبینارها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند.
کارخانه با اشاره با کاهش کیفیت مقالات کنفرانس های علمی گفت: باید برای حفظ کیفیت در کنفرانس فوق تلاش کنیم. ضمن اینکه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراکز تحقیقاتی خود فعالیت های علمی و پژوهشی انجام می دهیم بر این اساس می توان در برخی حوزه ها پیش رو باشیم.
انتهای پیام
نظرات