• شنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403091006641
  • خبرنگار : 51009

افتتاح بیست‌ و یکمین دفتر استانداردسازی در جهاد دانشگاهی استان‌ زنجان

افتتاح بیست‌ و یکمین دفتر استانداردسازی در جهاد دانشگاهی استان‌ زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: با توجه به اهمیت بالای نقش جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف، بیست‌ و یکمین دفتر استانداردسازی استان زنجان در این نهاد انقلابی افتتاح شد. 

مهدی قهرمانی امروز (شنبه ۱۰ آذر ماه) در افتتاحیه دفتر استانداردسازی جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به اهمیت بالای جهاد دانشگاهی برای اداره‌ کل استاندارد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی ذاتا و اسما نهادی مقدس است و ما از لحاظ فرهنگی و کارکردی ارزش زیادی برای آن قائل هستیم و ایجاد دفتر استانداردسازی در جهاد دانشگاهی دارای اهمیت بسیار بالایی است. 

او هدف از ایجاد دفاتر استانداردسازی را یکی از ابتکارات سازمان ملی استاندارد دانست و تصریح کرد: این کار انجام شد تا از پتانسیل دستگاه‌ها و مراکز مختلف برای ترویج فرهنگ استاندارد و تبدیل این فرهنگ به مطالبه عمومی و ارتقا شاخص‌های زندگی مردم استفاده کرد. 

مدیرکل استاندارد استان زنجان در مورد همکاری‌های بین سازمان استانداردسازی و جهاد دانشگاهی، عنوان کرد: از جمله این همکاری‌ها برگزاری آزمون‌ها بوده است که این آزمون‌ها در سطح مدیران پایه نیز با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود. همچنین مسئولیت انتخاب و آموزش مدیران برعهده جهاد دانشگاهی است. 

او ادامه داد: با افتتاح دفتر استانداردسازی می‌توانیم آموزش مدیران کنترل کیفیت را نیز در جهاد دانشگاهی داشته باشیم. 

قهرمانی با اشاره به اینکه در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی از همکاران و مدرسان جهاد دانشگاهی استفاده می‌شود، بیان کرد: در بحث تدوین استانداردهای ملی که پایه و اساس کار در حوزه نظام استاندارد در کشور است، از همکاری مدرسان جهاد دانشگاهی بهره خواهیم گرفت. 

وی از هوشمندسازی فرایندها خبر داد و گفت: سازمان استانداردسازی به عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در الکترونیکی کردن و هوشمندسازی و ارائه خدمات در قالب بسترهای مختلف فعالیت می‌کند. 

مدیرکل استاندارد استان زنجان در ادامه با اشاره به تفاوت الکترونیکی و هوشمندسازی، اظهار کرد: قسمت اعظم خدمات و فعالیت‌های ما در قالب میز خدمت الکترونیکی و سامانه‌ها است و نیازی به حضور افراد نیست. 

قهرمانی ادامه داد: در حال حاضر این سازمان یک سازمان شفاف، هوشمند و رو به تعالی است؛ ولی این به معنای رسیدن به نقطه تعالی نیست بلکه به معنای رسیدن به نقطه مطلوبی است که نسبت به گذشته شتاب قابل توجهی گرفته است. 

او با اشاره به اینکه در بحث آموزشی و فرهنگی باید کارهای مختلفی صورت گیرد، بیان کرد: هدف از این امر این است که بحث استاندارد به مطالبه عمومی تبدیل شود تا مردم در هنگام خرید اجناس از استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کنند. در این زمینه نظارت سازمان استاندارد نیز باید بالا باشد تا برای مشتری اعتمادآفرینی ایجاد شود. 

مدیرکل استاندارد استان زنجان با اشاره به اینکه دفتر ملی استاندارد بستری را برای کارهای دانش‌بنیان و استارتاپی ایجاد کرده است، بیان کرد: این بستر تحت عنوان دانش‌ نماد است که اگر کسی اختراعی داشته باشد می‌تواند درخواست پروانه کاربرد نشان استاندارد دهد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha