• شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404072616406
  • خبرنگار : 50163

سنددار شدن چند مجموعه ورزشی در ابهر

سنددار شدن چند مجموعه ورزشی در ابهر
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر از سنددار شدن چندین مجموعه ورزشی مهم این شهرستان خبر داد.

علی مقدم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از جمله مجموعه‌های ورزشی مهم ابهر که موفق به دریافت سند مالکیت شده‌اند می‌توان به زمین چمن طبیعی صایین‌قلعه، مجموعه ورزشی شهید فهمیده، زمین چمن مصنوعی شریف‌آباد، ورزشگاه سه‌هزارنفری شهرستان ابهر و سالن ورزشی شریف‌آباد اشاره کرد.

وی افزود: با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان و اداره ثبت اسناد و املاک، روند سنددار کردن اماکن ورزشی فاقد سند در شهرستان آغاز شد و پس از چند سال پیگیری و تلاش مستمر، موفقیت‌های چشمگیری در این زمینه حاصل شده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ابهر با اشاره به دشواری‌های موجود در مسیر دریافت اسناد ثبتی اماکن ورزشی تصریح کرد: فرایند صدور سند برای اماکن ورزشی پیچیدگی‌ها و مشکلات زیادی دارد، اما خوشبختانه با برنامه‌ریزی و پیگیری مستمر این هدف که از اقدامات راهبردی اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان محسوب می‌شود، محقق شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha