به گزارش ایسنا، پوریا جلالی، امروز(یازدهم آذر) در نشست خبری با موضوع امر به معروف و نهی از منکر، از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دو فریضه واجب در دین مبین اسلام یاد کرد و افزود: هر انسانی موظف است در زندگی فردی و اجتماعی دیگران را به سمت معروفها دعوت کند که البته معروفها گستره وسیعی دارند.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر را نباید صرفاً در مقوله حجاب ببینیم، گفت: اینکه در جامعه جا افتاده به محض اینکه حرف از مقوله امر به معروف و نهی از منکر زده میشود، ذهنها به سراغ پوشش خصوصا پوشش خانمها میرود، ذهنیت اشتباهی است که باید اصلاح شود، چون پوشش خانمها صرفا یکی از مصادیق فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و همه آن نیست.
جلالی در ادامه از هنر به عنوان یک ابزار برای احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر یاد کرد و افزود: زبان هنر یکی از گویاترین زبانها برای پرداختن به معروفها و نهی کردن از رذیلههای اخلاقی و منکرات است.
جلالی با بیان اینکه هنری که باعث رشد و تعالی انسان نشود و به رذیلههای اجتماعی نپردازد، هنر نیست، گفت: بیش از ۹۰ درصد آثار هنری در کرمانشاه با نگاه آمرانه به خوبیها تولید میشود.
وی در ادامه با اشاره به احصاء پنج اولویت اصلی فرهنگی استان در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان، گفت: قرار شده بر مبنای این اولویتهای فرهنگی برنامه پنج ساله فرهنگی استان تدوین شود که در این صورت برنامههای فرهنگی ادارات و دستگاههای مختلف به طور دقیق مشخص خواهد شد.
جلالی تصریح کرد: از آنجایی که کرمانشاه متشکل از اقوام مختلف بوده و خرده فرهنگهای زیادی دارد، لذا برنامهریزی فرهنگی برای این استان متفاوت است و در این برنامهریزیها باید به این خردهفرهنگها توجه شود.
وی در ادامه با بیان اینکه برنامهریزی کردهایم از این پس هر روز یک رخداد فرهنگی در استان برگزار شود، گفت: این رخدادهای فرهنگی شامل اجراهای خیابانی، ارائه آموزشهای رایگان هنری در محلات کم برخوردار و... خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به برنامهریزی برای برگزاری جشنواره بین المللی شعر کردی در کرمانشاه تا پایان سال،ت صریح کرد: ظرف چند روز آتی دبیرخانه این جشنواره را در کرمانشاه فعال خواهیم کرد. همچنین در تلاشیم تا دبیرخانه جشنواره ملی استندآپ کمدی را هم در کرمانشاه فعال کنیم.
جلالی با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری جشنوارههای فرهنگی هنری در شهرستانها، افزود: بنا داریم جشنواره تئاتر مرصاد را مجددا در شهرستان اسلامآباغرب برگزار کنیم. همچنین به دنبال احیاء جشنواره تئاتر خیابانی شهرستان هرسین و نیز برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی طنز شهرستان پاوه هستیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه بدنبال ایجاد نمایشگاه دائمی مد و لباس ایرانی اسلامی در کرمانشاه هستیم، یادآور شد: مکاتباتی در این زمینه با شهرداری کرمانشاه انجام گرفته و امیدواریم تا آخر سال به نتیجه برسد و کرمانشاه صاحب نمایشگاه دائمی مد و لباس ایرانی اسلامی شود.
وی با بیان اینکه کارگاههای متعدد ویژه مد و لباس در استان برگزار شده، افزود: سعی کردیم از طراحان حوزه مد و لباس حمایت کنیم. طراحان لباس خوبی در کرمانشاه داریم که امیدواریم با طراحی لباسهای شاد و متنوع که رنگ و بوی دینی و ملی داشته باشند، جامعه را جذب استفاده از لباسهای ایرانی اسلامی کنند.
جلالی با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه سال گذشته به عنوان یکی از پنج استان برتر کشور در حوزه مد و لباس ایرانی اسلامی معرفی شد، گفت: امیدواریم امسال هم شاهد تکرار این اتفاق برای استان باشیم.
دالاهو و هرسین تا آخر سال صاحب سینما میشوند
جلالی در ادامه با اشاره به برنامهریزی برای راه اندازی سینما در شهرستانهای استان، گفت: هماکنون در هیچ کدام از شهرستانهای استان سینمای فعال نداریم، اما در برخی شهرستانها مکانهایی را که میتوانند کاربری سینمایی داشته باشند را احصاء کرده و در حال مذاکره برای فعال کردن سینما در این شهرستانها تا آخر سال هستیم و امیدواریم شهرستانهای دالاهو و هرسین را تا آخر سال صاحب سینما کنیم.
وی افزود: علاوه بر این یک سینمای سیار در کرمانشاه داریم که در شهرستانهایی که متقاضی داشته باشند، اقدام به اکران فیلمهای روی پرده سینماها میکند.
انتهای پیام
نظرات