• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403092014327
  • منبع : پایگاه‌های خبری

مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

وعده صادق و عملیات های نظامی جایِ مطالبه و ماجراهایی از این دست است؟ در فضای مجازی به نام های گوناگون کلی حرف طرح می شود در این حوزه. کلی پست می گذارند. از متن تا تصویر. حرفشان هم "مطالبه وعده صادقِ۳ " است. وقتی علتِ ماجرا را می پرسیم، می گویند ما باید مطالبه کنیم تا مسئولان پای کار بیایند!

به گزارش ایسنا، غلامرضا بنی اسدی در یادداشتی در الف نوشت:

وعده صادق و عملیات‌های نظامی جایِ مطالبه و ماجراهایی از این دست است؟ در فضای مجازی به نام‌های گوناگون کلی حرف طرح می شود در این حوزه. کلی پست می گذارند. از متن تا تصویر. حرفشان هم "مطالبه وعده صادقِ۳ " است. وقتی علتِ ماجرا را می پرسیم، می گویند ما باید مطالبه کنیم تا مسئولان پای کار بیایند!

تعجب می کنم. مطالبه؟ از کی؟ از چی؟ با کدام منطق؟ واقعا فکری پشت این انگاره ذهنی هست؟ گاهی که احساس می کنم طرف وزنی دارد و خلوص نیتی، جواب می‌دهم. در جوابِ عزیزی گرانقدر، این جمله مهم و راهبردی رهبر انقلاب را می گذارم که به صراحت فرمودند: «در انجام وظیفه نه تعلل می‌کنیم و نه شتاب زده می‌شویم.» این برهان قاطع است برای تنظیم کنش‌ها و واکنش‌ها با تراز تعریف شده فرمانده کل قوا. قرار نیست به اسم انقلابیگری فشار بیاوریم که تدبیر نظام گرفتار این دوگانه شود. برایش می نویسم که بر اساس گفته مسئولان، قطعا وعده صادق ۳ انجام خواهد شد بعون الله تعالی. اما در زمان خود.

گاه مطالبات می‌تواند قوه تصمیم گیر نظام را تحت فشار قرار دهد. او مثل دیگر هم باورانش، می‌خواهند علامتِ سوال را به سمت دولت بچرخانند. انگار مطالبه از پزشکیان است. این را در پلتفرم‌های متعدد می شود دید. ذیل پروفایل‌های واقعی و بیشتر جعلی هم این مسئله مطرح می شود. انگار می خواهند بار را بر دوش دولت بگذارند. برای تبیین ماجرا برایش می‌نویسم در مسئله سوریه یا پاسخ نظامی به رژیم جعلی، قطعا روسای جمهور محور نیستند که با تغییر افراد رویکرد کلان تفاوت کند. اگر براساس تحلیل خطا، مسئولیت شرایط امروز دمشق را به خواهند به حساب پزشکیان بگذارند، ناگزیر باید  موفقیت درهم شکستن داعش و جریانات تکفیری در سال‌های پیش را هم به حساب روحانی بنویسند. نمی شود آن توفیق را بی رابطه با دولت دانست و شرایط به هم ریخته امروز را به حساب دولت ایران نوشت. اگر آن را می پذیرند، این را هم حق دارند از چشم دولت ببینند اما چنین نیست. نه به دولت که به حاکمیت ایران هم شرایط امروز ربط چندانی ندارد.

ما در سال‌های طولانی، حق مطلب را با درهم کوبیدن جریانات تکفیری ادا کردیم. خود سوری‌ها باید زمان را قدر می‌دانستند و با تقویت خود و اصلاح رابطه با تمامی سوری‌ها، اقتداری ایجاد می کردند که کسی به آنان چپ نگاه نکند. قرار نیست بار نجنگیدن  ارتش سوریه را ما به دوش کشیم. جمهوری اسلامی، دست افراد را می گیرد برای دفاع از خود اما قرار نیست به جای آنان راه هم برود. همه چیز حساب و کتاب دارد. نظام هم حواسش هست که چه باید بکند هم در معرکه‌های گوناگون و هم در برابر جنایات صهیونیست‌ها. فراموش نکرده است که بخواهند برخی گروه‌ها یادآور شوند. درست به یاد دارد و دقیق هم برنامه ریزی می کند تا نه در قاعده بازی حریف بلکه در صفحه ای که خود تدبیر می کند جواب خواهد داد.

وعده صادق ۳، به موقع انجام خواهد شد تا بازی را و نتیجه را تغییر دهد. کاری نکنیم که فشار بر مسئولان معنا شود آن هم از نوعی که کشاندن کشور به زمین بازی دشمن باشد. هوشیاری و عقلانیت ایرانی را نمایندگی کنیم. انقلابی گری را با فهم درست در منهج رهبر انقلاب پی بگیریم. شرایط را از نو فهم کنیم. با در نظر داشت همه مسائل اقدام کنیم. نه بگذاریم ما را به شتاب بکشانند و نه اجازه دهیم سرعت گیر سر راه ایجاد شود. به قوه تصمیم گیر نظام اعتماد کنیم.

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha