تاپ سه دیدگاه

  • چرا ایرانی‌ها عاشق فیلم هندی‌ شدند؟!

    چرا ایرانی‌ها عاشق فیلم هندی‌ شدند؟!

    گرچه حالا «فیلم هندی» چیزی شبیه به واژه یا اصطلاح «فیلم‌فارسی» در ادبیات سینمایی ما شده که به فیلم‌های سطحی و کلیشه‌ای اطلاق می‌شود اما طرح این پرسش که چرا ایرانی‌ها فیلم هندی دوست دارند، ناظر بر سینمای هند است نه آنچه تحلیلگران سینمایی از فیلم هندی مراد می‌کنند.

  • آنچه در مورد جنگ ۱۲ روزه کمتر گفته شده است

    آنچه در مورد جنگ ۱۲ روزه کمتر گفته شده است

    در جریان جنگ ۱۲ روزه، به اذعان بسیاری از مقام های ارشد نظامی و امنیتی کشورمان، ایران حتی درِ سیلوهای موشکی خود را باز نکرد و با موشک هایی فلسطین اشغالی را هدف قرار داد که یا خارج از سیلوهای موشکی بودند و یا به صورت داغِ داغ پس از تولید شلیک می شدند. جالب اینکه حتی با استفاده از همین ظرفیت‌ها نیز ایران چالش های جدی را برای رژیم اشغالگر قدس ایجاد کرد. 

  • پزشکیان، جراح قلب حاذق یا قصاب؟!

    پزشکیان، جراح قلب حاذق یا قصاب؟!

    انقلابیون انتظار لحن انقلابی داشتند. شیوه پزشکیان چنین نبوده و نیست. با اینکه صاحبان لحن انقلابی کارنامه و دستاوردشان پیش چشم همگان است. مردم ما و دولت‌های مختلف نتیجه ورق پاره بودن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را دیده و چشیده‌اند.

  • مذاکره واقعا عامل حمله به ایران بود؟

    مذاکره واقعا عامل حمله به ایران بود؟

    تصمیم به مذاکره، نه ابتکار صرف دولت یا وزارت امور خارجه، بلکه بخشی از راهبرد کلان نظام جمهوری اسلامی برای تأمین امنیت ملی بوده و هست. همان‌گونه که قدرت نظامی، سازوکارهای امنیتی، بازدارندگی منطقه‌ای و مقاومت مردمی از ارکان دفاعی کشور محسوب می‌شوند، دیپلماسی نیز یکی از ابزارهای مشروع، ضروری و کارآمد برای خنثی‌سازی تهدیدها و پیشبرد منافع ملی است. القای اینکه دولت و دستگاه دیپلماسی خارج از هماهنگی با نهادهای عالی کشور اقدام کرده، تحریفی خطرناک از واقعیت و تقلیل جایگاه مذاکره در منظومه امنیت ملی است.

  • رقص سیاسی با مثلث آشوب

    رقص سیاسی با مثلث آشوب

    متاسفانه باید گفت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون عبرت‌گیری از گذشته در حال پیمودن مسیر ارائه گزارش‌های دوپهلو و نیت‌خوانی علیه ایران است و عملا حساسیت مقطع کنونی را درک نمی‌کند. به اعتقاد کارشناسان ،اگر آژانس بخواهد خارج از ماموریت‌های تعریف‌شده به مسیر کنونی خود ادامه دهد بدون‌شک با واکنش قاطع ایران مواجه خواهد شد. چنان‌که مقامات وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران هم این موضوع را به‌صراحت اعلام کرده‌اند.

  • پشت سطور یک نامه

    پشت سطور یک نامه

    سال‌هاست که صهیونیست‌ها و سران منفعلشان، در هر بزنگاه بحران، صحنه را با روایت‌سازی، اغراق و تهدید پر می‌کنند؛ شکست‌های خود را پشت نقاب پیروزی پنهان می‌دارند و با کوبیدن به طبل توخالی رسانه‌ای، در پی پوشاندن ضعف ذاتی خود زیر سایه سیاست تهدید هستند.

  • تحلیل بدون تخصص؛ بازی با امنیت ملی!

    تحلیل بدون تخصص؛ بازی با امنیت ملی!

    هر چند اصل آزادی بیان و مشارکت عمومی در مباحث سیاسی، اقتصادی و اجتماعی امری پسندیده و حتی ضروری‌ است، اما زمانی که اظهارنظرهای غیرکارشناسی از تریبون‌های رسمی یا رسانه‌های پرمخاطب منتشر می‌شود، دیگر نمی‌توان آن را بی‌خطر تلقی کرد.

  • نیروی اتُم یا اتَمّ؟

    نیروی اتُم یا اتَمّ؟

    شاید رهبر انقلاب اسلامی می‌خواهد ما فعلا به جای تکیه بر نیروی اتُم، بر نیروی اتَمّ خود متمرکز و متکی باشیم؛ نیرویی که نه از شکافت هسته‌ای، بلکه از پیوست و جوهره‌ درونی انسان برمی‌خیزد؛ نیرویی که برآمده از ایمان، خودسازی، اراده ملی، غیرت دینی و روحیه مقاومت است.

  • بیتا و دوستانش تا ابد ایران می‌مانند

    بیتا و دوستانش تا ابد ایران می‌مانند

    «دختر من تا دیروز مهاجرت مهاجرت می‌کرد و حالا میگه من از اینجا تکون نمی‌خورم. من و باباشو اسیر خودش کرده. من نمی‌فهمم این‌ها بالاخره چی‌ می‌خوان؟ تا دیروز پا تو یه کفش که من باید برم خارج موسیقی بخونم و اینجا اِلُ و بِل... دیروز به من می‌گه واقعا اگر دوست‌های من یه روزی جنگ بود و می‌رفتن جبهه من چه‌جوری می‌تونستم نرم. اصلا از این رو به اون رو شده».

  • مذاکره کردن خوب است یا بد؟

    مذاکره کردن خوب است یا بد؟

    سال‌هاست در ایران بحث مذاکره کردن، جاری است. عده‌ای مخالف و گروهی موافق هستند. درست است که بیشترین توجه‌ها برای «مذاکره کردن» به مذاکرات ایران و آمریکا باز می‌گردد اما موضوع آنقدر فلسفی شده که اکنون به نظر می‌رسد خود «مذاکره کردن» ( فارغ از کشور مورد مذاکره) زیر سوال است. 

  • دشمن زخمی دنبال چیست؟

    دشمن زخمی دنبال چیست؟

    امروز، ملت ایران به «کارزار وحدت ملی» پیوسته و با تمام توان برای مقابله با دشمنی آماده می‌شود که در توهم شکست ایران و تجزیه‌ی آن به‌سر می‌برد. این رویای کودکانه، با مشت آهنین ملت متحد ایران درهم خواهد شکست.

  • شوک های یک مانور ادراکی

    شوک های یک مانور ادراکی

    در شرایطی که تحلیل‌گران غربی تصور می‌کردند ایران در خلأ استراتژیک فرو رفته، یک حرکت ساده اما فوق‌العاده حساب‌شده، نشان داد که نه‌تنها سلسله مراتب قدرت دچار اختلال نشده، بلکه حتی در سطح جنگ شناختی، جمهوری اسلامی از حریفی چون آمریکا و متحدانش چند گام جلوتر است.

  • مظلوم‌ترین رئیس‌جمهور ایران خسته نباشید

    مظلوم‌ترین رئیس‌جمهور ایران خسته نباشید

    «آقای پزشکیان مظلوم‌ترین و شاید بدشانس‌ترین رئیس‌جمهور ایران، خسته نباشید. حالا که می‌بینید وفاق ملی مورد نظرتان در مردم موج می‌زند، قدر این مردم را بیشتر بدانید.»

  • شام خصوصی در اتاق آبی

    شام خصوصی در اتاق آبی

    «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری امریکا تلاش می‌کند از وضعیت خاورمیانه یک دستاورد بزرگ خلق کند اما کاخ سفید می‌داند که واشنگتن با چالش‌هایی مواجه است. 

  • زنی که هرگز ناامید نشد

    زنی که هرگز ناامید نشد

    حضرت زینب(س)، بهترین الگو برای ما در ایام غیبت امام زمان(عج) است؛ زنی که تمام وجود خویش را در راه امام خود صرف کرد و هرگز ناامید نشد.

  • چرایی یک بی‌اعتمادی

    چرایی یک بی‌اعتمادی

    ریاکاری آمریکایی‌ها چنان است که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که تماس تلفنی «بسیار راهبردی» با ترامپ داشته و این گفت‌وگو عمدتاً بر تقویت پدافند هوایی اوکراین متمرکز بوده است.

  • جنگ تمام نشده است!

    جنگ تمام نشده است!

    پس از واقعه عاشورا، حضرت زینب (س) با روشنگری در کوفه و شام، چهره واقعی جنایتکاران را افشا کرد. اگر آن خطبه‌ها نبود، عاشورا در کربلا می‌ماند. امروز نیز برای زنده نگه‌داشتن حقیقت مقاومت، به روایت‌گری زینب‌وار نیاز داریم. 

  • پارادوکس اوین

    پارادوکس اوین

    اسرائیلی‌ها به قصد ایجاد هرج و مرج و آزادی محبوسان به بمباران هدفمند اوین دست زدند.اما نه تنها به مقصود خود نرسیدند، بلکه با کشتار ده‌ها نفر محکومیت بین المللی را به جان خریدند.این ماجرای تلخ ابعادی عبرت آموزتر داشت. رهبر اسرائیل و فرمانده به اصطلاح عملیات جنگی آزادی اوین، خود مجرم جنگی است و از طرف دیوان بین المللی کیفری تحت تعقیب است.

  • «نفوذ» همیشه پشتِ سیگنال نیست! 

    «نفوذ» همیشه پشتِ سیگنال نیست! 

    نفوذی که خطرناک‌تر است، نه از پشتِ دوربین، بلکه از پشتِ میز می‌آید. گاهی در قامت فردی با ظاهرِ موجه، کارت شناسایی معتبر و حتی سابقه‌ای قابل ارائه، اما انتخابی بر پایه رابطه یا توصیه؛ و نه اعتقادِ حقیقی و شایستگیِ واقعی!

  • با عالم و آدم درگیر!

    با عالم و آدم درگیر!

    شبکه سی ان ان به تازگی در اقدامی ابتکاری، فهرستی از افراد و نهادهایی را تهیه کرده که ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت اخیر، هدفِ حمله و تهدیدات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بوده‌اند.