• سه‌شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403092014632
  • خبرنگار : 71271

راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران

راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران
عکس تزئینی است

اولین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران با هدف ایجاد زیرساخت و شتابدهی طرح‌های فناورانه در حوزه صنعت غذا راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر رضوی، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از فناوری‌های نوین در صنایع غذایی خاص می‌کوشد نقش مهمی در بومی‌سازی تکنولوژی‌های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی ایفا کند.

وی همچنین به سیاست‌های اهداف بلند مدت این مرکز اشاره کرد و گفت: یکی از این سیاست‌ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود بهره‌وری و فرآیندهای تولید، از تحقیق و توسعه (R&D) در این حوزه حمایت می‌کند. این سیاست‌ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرآیند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل می‌کنند.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خاطرنشان کرد: سیاست‌های این مرکز به‌ویژه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی، ترغیب سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه از دیگر برنامه‌های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و مؤسسه آموزشی تحقیقات صنایع دفاعی کشور راه‌اندازی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha