دکتر روح اله خادمی امروز (۴ دی) اظهار کرد: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) از سال تحصیلی ۹۵ ـ ۹۴ تاکنون آمار کتابخانهها را برپایه استاندارد NISO ۳۹.۷Z گردآوری و در سامانه کتابخانهها انتشار و جایگاه کتابخانهها را برپایه نظام رتبهبندی ARL نشان میدهد.
وی افزود: براساس جدیدترین گزارش منتشرشده، داده های کتابخانههای دانشگاهی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ در پنج بخش مجموعه، نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات و خدمات اعلام شده است.
وی اضافه کرد: این رتبهبندی، جایگاه کتابخانهها را برای ۳۰۷ کتابخانه زیرپوشش سامانه آمار کتابخانهها (آک) بازنمایی میکند که از این تعداد، ۲۳۴ کتابخانه زیرپوشش وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری و ۷۳ کتابخانه زیرپوشش سازمانهای دیگر هستند.
رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان گفت: با توجه به رتبههای کسب شده از سوی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان در بین کتابخانههای دانشگاهی کشور و کتابخانههای زیر پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این کتابخانه جز ۱۰ درصد کتابخانههای برتر کشور قرار گرفته است.
به گزارش ایسنا، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان، یکی از طرح های موفق در زمینه طراحی کتابخانه است. این طرح با زیربنای هشت هزار مترمربع شامل کتابخانه و یک سالن اجتماعات که در کنار یکدیگر ساخته شده در قطب مرکزی دانشگاه واقع شده است.
طراحی ساختمان آمفی تئاتر و کتابخانه مرکزی دانشگاه سمنان در سال ۲۰۱۲ در کنار طرح بزرگترین معماران دنیا قرار گرفت و همان سال به عنوان کانسپتهای برتر معماری و هنر در مجلات و وب سایت های معتبر بین المللی به چاپ رسیده است.
انتهای پیام
نظرات