حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم میرحسینی اشکوری امروز، ۷ دی ماه در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه شهر رشت، با اشاره به حماسه آفرینی مردم تهران در ۹ دی و مردم گیلان در ۸ دی سال ۸۸ علیه فتنه گران، اظهار کرد: نیازمند واکاوی ابعاد فتنه هستیم.
وی با بیان اینکه در آیات و روایات خطر فتنه برای یک ملت و مملکت و دین از خطر حمله نظامی و مسلحانه بیشتر و شدیدتر و بزرگتر است، افزود: حمله مسلحانه سبب می شود که فرد یا افرادی زندگی دنیوی خودشان را از دست بدهند، اما فتنه با آن مشخصه هایی که دارد می تواند دنیا و آخرت یک ملت و ملت ها را نابود کند و لذا به فرموده قرآن «وَالفِتنَةُ أَشَدُّ مِنَ القَتلِ».
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گیلان با اشاره به تاکید اسلام بر برخورد شدید با فتنه گران، تصریح کرد: هر نوع تجمع و اعتراض و انتقادی فتنه نیست و نمی توان هر مخالفتی را فتنه گری نامید. در مقابل یک حکومت و جریان سیاسی سه جریان دیگر قرار دارند که شامل جریان موافق، جریان مخالف و جریان معاند است.
حجت الاسلام اشکوری جریان مخالف را در عرصه های سیاسی و اعتقادی دانست و بیان کرد: اسلام مخالفان را به رسمیت می شناسد و دنبال سرکوب این جریان نیست، زیرا گاهی مخالفان، دین ما را قبول ندارند، اما ایرانی و مورد احترام و قانون مند هستند و برای دفاع از کشور شهید داده اند؛ حتی اقلیت های دینی و مذهبی نیز به رسمیت شناخته می شوند و در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند، اما طبق فرموده قرآن باید با مخالف معاند محارب که فتنه گر است، برخورد کرد.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب نخستین بار عبارت فتنه را برای آشوب های سال ۸۸ به کار بردند، گفت: تمام آثار فتنه در حوادث سال ۸۸ وجود داشت. یکی از آثار و شاخص های فتنه، مخفیانه بودن است، در حالی که جنگ مسلحانه مخفی نیست و سر و صدا دارد، اما در فتنه باطل را با شعار حق بیان می کنند.
این فعال سیاسی، با بیان اینکه فتنه مانند شب تاریک است و از راه های پنهان می آید، تصریح کرد: دومین شاخص فتنه حمایت ظالمان و ستمگران و فاسدان و بی اخلاقان و ناپاکان از آن است.
وی ناکارآمدی های مدیریتی را یکی از زمینه های خطرناک برای ایجاد فتنه و فتنه گری دانست و خاطرنشان کرد: گرانی، تورم، بیکاری، کاهش ارزش پول ملی، حضور مدیران ناکارآمد در راس امور و... موجب ایجاد نارضایتی در مردم می شود.
حجت الاسلام اشکوری با اشاره به بهره برداری معاندان از مدیران ناکارآمد برای ایجاد نارضایتی در مردم، تصریح کرد: جریان فتنه در طول تاریخ به اسلام و قرآن و دین ضربه زده و همین جریان فتنه بود که حکومت امیرالمومنین علی(ع) را به معاویه سپرد و صلح را بر امام حسن(ع) تحمیل کرد؛ نه حمله نظامی.
وی گمراه کردن خواص مقاوم و خوش سابقه و متدین را از ویژگی های فتنه دانست و متذکر شد: فتنه رجال و نخبگان سیاسی را به فتنه گری می کشاند.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گیلان سقوط حکومت بشار اسد را نیز از نوع فتنه و نفوذ دانست که موجب تعطیل شدن بسیج عمومی سوریه و عقب نشینی نیروهای نظامی این کشور شد و ادامه داد: فتنه مقدمه حمله نظامی است.
وی قدرت نظامی ایران را یادآور شد و بیان کرد: ما در بعد نظامی آنقدر قوی هستیم که به لطف خدا هیچ حمله نظامی نمی تواند علیه کشور ایجاد شود. در دوران دفاع مقدس که قوی نبودیم در برابر همه جهان ایستادیم و پیروز شدیم و امروز قدرت جهانی هستیم، اما فتنه خطرناک است.
وی در پایان به پیشگامی مردم گیلان در ۸ دی اشاره کرد که یک روز جلوتر از سایر استان ها به میدان آمدند و گفت: یکی از مهمترین ویژگی های مردم حاضر در مراسم هشتم دی سال ۸۸ شناخت به موقع فتنه و فتنه گران و جدا کردن راه خود از آنان بود.
انتهای پیام
نظرات