• یکشنبه / ۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403100906187
  • خبرنگار : 30057

نسل جدید کارخانه‌های نوآوری در کشور تاسیس می‌شود

نسل جدید کارخانه‌های نوآوری در کشور تاسیس می‌شود

رئیس انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر از تاسیس نسل جدید کارخانه‌ نوآوری در کشور خبر داد و گفت: این کارخانه مجموعه‌ای صنعت‌محور و شامل اجتماعی بزرگ از شرکت‌های فین‌تکی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسین سجادی نیری، کارخانه نوآوری تژینو را نسل تازه کارخانه‌های نوآوری صنعت‌محور دانست که با اولویت توسعه فناوری‌های مالی به هم‌افزایی بیشتر کسب‌وکارهای نوآورانه کمک می‌کند.

سجادی نیری با بیان پیچیدگی‌های تحول دیجیتال سازمان‌های بزرگ، ادامه داد: تصور کنید که درباره سازمانی صحبت می‌کنیم که یک نهاد تنظیم‌گر سختگیر، شرایط حیات و توسعه آن‌ را تعیین می‌کند. زمانی که درباره بانک و تحول دیجیتال در بانک سخن می‌گوییم، با مجموعه‌ای مواجه هستیم که بیش از ۱۵ هزار نیروی انسانی دارد. بنابراین پرواضح است که بانک برای اجرای تحول دیجیتال، مسیر دشواری پیش روی خود دارد. یکی از راه‌های مؤثر برای تحول دیجیتال در سازمانی مانند بانک، استفاده از امکان‌ها و ابزارهای نوآوری باز است.

رئیس انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر به سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی به‌عنوان یکی از ابزارهای نوآوری باز اشاره کرد و با تاکید بر اینکه اساسی‌ترین اقدام برای تحول دیجیتال «ساخت اکوسیستم بومی» است، ادامه داد: اکوسیستم بومی، عبارت است از میراث ما برای فردا؛ یعنی مجموعه اقداماتی که ما امروز در سازمان برای تحول دیجیتال انجام می‌دهیم در فردایی نزدیک، سبب نوآورانه شدن کسب‌وکارها می‌شود. دغدغه ما برای ساخت اکوسیستم بومی نیز از همین مساله منشأ می‌گیرد.

وی با اشاره به تجربه کشور در راه‌اندازی و شکل‌گیری مجموعه کارخانه نوآوری آزادی به بیان چالش‌های ادامه حیات کارخانه نوآوری آزادی پرداخت و یادآور شد: متاسفانه در سال ۱۴۰۱ مشکلی میان مالک و پارک فناوری پردیس ایجاد شد و زمزمه‌هایی مبنی بر احتمال تعطیلی کارخانه نوآوری آزادی شنیده می‌شد. در همان زمان، بانک تجارت تصمیم گرفت پروژه مجتمع نوآوری خود را وسعت بخشد تا پرچم نوآوری همچنان در فراز بماند و دامنه اثرگذاری این بانک در زیست‌بوم نوآوری بیشتر شود.

سجادی نیری در توضیح ویژگی‌های تژینو، گفت: این نسل جدید کارخانه نوآوری فرصتی در اختیار نسل بعدی قرار می‌دهد. این کارخانه‌ها نوعی دیگر از صنعت ما را به شکل فناورانه دنبال می‌کنند و از اجتماع شرکت‌های هم‌صنعت در کنار یکدیگر به وجود می‌آیند. مجتمع نوآوری و فناوری تجارت و به تعبیر ما «تژینو» مجموعه‌ای صنعت‌محور و شامل اجتماعی بزرگ از شرکت‌های فین‌تکی است. 

به نقل از انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر، وی در ادامه بر نقش فین‌تک در آینده تاکید کرد و افزود: فین‌تک قرار است زیرساخت توسعه صنایع را برای کشور ایجاد کند و نسل بعدی کارخانه نوآوری با تاکید بر فناوری‌های مالی بر همین موضوع متمرکز خواهد بود. تژینو مجتمعی به بزرگی ۴۸هزار متر مربع است که ۲۰ هزار متر مربع آن محل استقرار شرکت‌های نوآور خواهد بود؛ یعنی می‌توان تخمین زد که ما میزبان دوهزار نیروی جوان خواهیم بود که تحول‌آفرین هستند.

رئیس انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر تاکید کرد: این کارخانه نوآوری قرار است تربیت‌کننده و تسهیل‌گری برای نسل بعدی اکوسیستم و در یک کلام میراث ما برای فردای اکوسیستم باشد. فردای اکوسیستم، همان جایی است  که ما امیدواریم با گردهم آوردن اجتماعی نوآور، از مزیت‌های آن برای توسعه بهره ببریم. تصویب و آغاز این طرح، با حمایت و کمک هیات مدیره بانک تجارت، یک هلدینگ و دیگر فعالان مجموعه میسر شده‌ است و امیدواریم احداث آن برای کشور منشأ آثار و برکات فراوان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha