• جمعه / ۱۴ دی ۱۴۰۳ / ۲۳:۲۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1403101410452
  • خبرنگار : 50189

همزمان با سالگرد شهادت سردار سلیمانی صورت گرفت

افتتاح اولین کارخانه گیاهان دارویی در شهرستان رابُر 

افتتاح اولین کارخانه گیاهان دارویی در شهرستان رابُر 

ایسنا/کرمان اولین کارخانه تولید گیاهان دارویی استان کرمان در منطقه قنات ملک رابُر به بهره‌برداری رسید. این کارخانه با ظرفیت تولید ۶۰۰ تن پودر شیرین‌بیان در سال، به همراه فرآورده‌های جانبی مانند عرقیجات و اسانس‌های گیاهی، ۱۴ دی ماه با حضور استاندار کرمان، دادستان مرکز استان، مدیرکل بازرسی استان، نماینده بافت، رابر و ارزوئیه و جمعی از مسئولان شهرستان به طور رسمی افتتاح شد.

به گفته امیر حسن‌زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، این کارخانه حدود ۶ سال پیش با حضور شهید حاج قاسم سلیمانی کلنگ‌زنی شده بود و اکنون در نزدیکی زادگاه این شهید والامقام به مرحله بهره‌برداری رسیده است. 

وی اظهار کرد: شیرین‌بیان منطقه رابر به دلیل کیفیت بالای خود، در جهان بی‌نظیر است و این کارخانه می‌تواند با بهره‌گیری از این ظرفیت، به یکی از مراکز مهم تولید گیاهان دارویی تبدیل شود.

حسن‌زاده با اشاره به برنامه‌های آینده این کارخانه گفت: فازهای بعدی این پروژه، شامل احداث پالایشگاه تولید گیاهان دارویی در دستور کار قرار دارد و امیدواریم با تحقق این طرح‌ها، کارخانه نقش موثری در ارزآوری و توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.

معاون استاندار کرمان با اشاره به مجتمع صنایع غذایی و گیاهان دارویی بهار هونی اعلام کرد که این پروژه بزرگ می‌تواند نقطه عطفی در صنعت گیاهان دارویی کشور باشد و به توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان کرمان کمک شایانی کند.

به گفته حسن‌زاده، این مجتمع در زمینی به مساحت۱۰ هزار  مترمربع و زیربنای ۳۴۷۴ مترمربع با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۳۲۰  میلیارد تومان ساخته شده است. 

وی افزود: این مجتمع با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا، در زمینه تولید و فرآوری محصولات مختلف گیاهان دارویی فعالیت خواهد کرد.

معاون استاندار کرمان تأکید کرد که این مجتمع بیش از ۶۰  شغل مستقیم و ۶۵۰ شغل غیرمستقیم ایجاد کرده و نقش مهمی در رشد اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد.

 وی ادامه داد: این پروژه با بهره‌برداری از ظرفیت‌های طبیعی استان کرمان، به ویژه کیفیت بی‌نظیر شیرین‌بیان در منطقه رابر، می‌تواند یکی از قطب‌های تولید گیاهان دارویی در کشور باشد.

به گزارش ایسنا، این کارخانه نمادی از ظرفیت‌های بومی منطقه رابر و تلاش برای بهره‌وری از منابع طبیعی در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha