اکبر بهنام جو، شامگاه گذشته ۱۵ دیماه در جلسه شورای اداری استان که در تالار کرامت استانداری قم برگزار شد، گفت: امروز نخستین جلسه شورای اداری در دوره جدید تشکیل شده که معتقدیم ریلگذاری مناسبی باید برای جلسات شورای اداری استان قم انجام شود تا بتوان با تعامل دستگاههای اجرایی، اقدامات مناسبی در راستای جهش استان را برنامهریزی و دنبال کرد.
استاندار قم بیان کرد: مدیران قم با هماهنگی هم باید برنامهریزی لازم برای توسعه استان داشته باشند و برنامه هفتم توسعه نیز باید محور فعالیتها باشد و در این راستا ضرورت دارد، برش سالانهای برای آینده چهار ساله استان قم داشته باشیم.
بهنام جو ادامه داد: دستگاههای اجرایی استان قم در این زمینه باید برنامههای خود را با معاونان استانداری در حوزههای مرتبط هماهنگ کنند و تا پایان امسال باید برنامه ریزیهای ادارات برای چهار سال آینده تدوین و بر همین اساس اقدامات دنبال شود و در این زمینه باید از اعتبارات ملی، استانی و از محل مشارکتهای مردمی بهره گرفت.
وی با بیان اینکه باید کمیته درآمدی استان قم نیز تشکیل شود، افزود: این کمیته باید منابع جدیدی برای قم تعریف و برنامهریزی کند و در زمینه تسهیلات بانکی نیز جدایی از اعتبارات استانی بانکها ضرورت دارد، که غالبا محدودیتهای نیز در این بخش وجود دارد در قالبهای دیگر نیز باید پیشبینیهایی داشته باشیم.
وی با اشاره به مشکلات کمبود فضای آموزشی استان قم گفت: تا پنج سال آینده باید ۲۷۷ مدرسه در قم احداث شود که خیرین ساخت تعداد ۱۰۰ مدرسه را متقبل شدند و مابقی نیز از سوی دولت تامین میشود.
استاندار قم با بیان اینکه باید تا۲۰ اسفندماه برنامه چهار ساله همه دستگاهها تدوین شود، افزود: در جذب اعتبارات ملی نیز باید تلاش مضاعفی انجام شود و مدیران باید بر اساس نیازها، منابع را از مرکز جذب کنند و یکی از شاخصهای ارزیابی مدیران نیز همین امر است و هرگاه پیگیریها در این بخش جدی بوده، توفیقات خوبی نیز به دنبال داشته است.
بهنام جو در ادامه با بیان اینکه سند آمایش استان قم باید تدوین و رشد استان در عرصههای مختلف باید مشخص باشد، تاکید کرد: گردشگری مذهبی شهر قم باید به صورت ویژه و بر اساس محور بودن حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران و حوزه علمیه قم باشد که قرار شد، سند آمایش در قم به صورت پایلوت بهروزرسانی شود.
استاندار قم تصریح کرد: سند جامع سلامت نیز باید از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان برای قم تدوین شود و تمام ادارات در این حوزه باید همراهی لازم را داشته باشند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم، وی گفت: امروز در زمینه تختهای بیمارستانی وضعیت خوبی نداریم، هر چند که بیمارستانهای خوبی در قم در حال احداث است و باید برای تکمیل آنان تلاش کرد.
نماینده عالی دولت در استان قم اضافه کرد: سند جامع ورزش و تحول اجتماعی نیز از دیگر مواردی است که مورد توجه این در این زمینه نظام مسائل خانواده در حال تدوین بوده و تا دو هفته دیگر آماده خواهد شد.
وی افزود: موضوعات اجتماعی در قم بسیار مهم است و باید کار ویژهای در این زمینه انجام شود و ادارات استان قم باید در موضوع مباحث اجتماعی کارمندان خود نیز توجه ویژهای داشته باشند.
استاندار قم اظهار کرد: در همین راستا مشاور خانواده مجرب و خوبی در استانداری مستقر شده تا مباحث آموزش و مهارتهای زندگی به کارکنان ارائه شود و ادارات نیز در این زمینه باید برنامهریزی لازم را داشته باشند تا آسیبهای اجتماعی در استان قم کاهش یابد.
بهنام جو ادامه داد: قرارگاه فرهنگی ۱۹ دی و دیگر نهادهای فرهنگی نیز باید در زمینه آسیبهای اجتماعی برنامهریزی کنند و در این راستا باید به اغناسازی جامعه در حوزههای مختلف نیز توجه ویژهای داشت.
وی بیان کرد: اصناف باید در زمینه مصرف بهینه انرژی اهتمام لازم را داشته باشند؛ در این حوزه به صورت دستوری عمل نکردیم، چرا که معتقدیم اگر از توان مردمی در این موضوعات استفاده کنیم مردم همراهیهای لازم را خواهند داشت.
استاندار قم با اشاره به اینکه ۶۰۰ مگاوات ناترازی انرژی در قم را داریم، گفت: دریافت مجوز برای تولید برق خورشیدی از یک سال به دو ماه کاهش یافته و امید است با پیگیریهای لازم طی دو سال آینده مشکل ناترازی برق قم حل شود و حتی بتوان به ناترازی برق در کشور نیز کمک کنیم.
انتهای پیام
نظرات