دکتر حسن محمودی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از افتتاح دانشکده پیراپزشکی نهاوند ۱۳سال میگذرد و در حال حاضر این دانشکده ۴۰۰ دانشجو و ۱۰ رشته دارد که با شرایط موجود در شهرستان زمینه ارتقای دانشکده پیراپزشکی نهاوند به دانشکده علوم پزشکی وجود دارد.
وی با بیان اینکه همچنین تقاضای سه رشته کارشناسی فوریتهای پزشکی، هوشبری و علوم آزمایشگاهی برای شهرستان داده شده است، افزود: با توجه به وجود دو بیمارستان در شهر نهاوند و وجود امکانات در مراکز و پایگاههای فوریتهای پزشکی و قرارگیری شهرستان در کُریدر مواصلاتی جنوب و غرب کشور نیاز به تربیت نیروی کارآمد فوریتهای پزشکی یکی از دلایل درخواست ارتقاء و راهاندازی این رشته در دانشکده پیراپزشکی نهاوند است.
وی تصریح کرد: در این راستا هیئت بورد رشته فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور راهاندازی رشته فوریتهای پزشکی مقطع کارشناسی از دانشکده پیراپزشکی نهاوند بازدید کردند.
رئیس دانشکده پیراپزشکی نهاوند در ادامه با بیان اینکه اقدامات اولیه و درخواست آموزشی شدن بیمارستانهای شهرستان از سوی دانشکده پیراپزشکی نهاوند صورت گرفته است، گفت: با توجه به اینکه بیمارستانهای نهاوند علاوه بر تحت پوشش قرار دادن مردم این شهر، مراجعین زیادی را از دیگر شهرهای همجوار دارد بنابراین لازم است امکانات آموزشی و کادر تخصصی آنها افزایش یابد که با اجرای طرح فوق سطح بیمارستانها و همچنین شبکه بهداشت بالاتر میرود.
محمودی جذب هیئت علمی و افزایش رشتههای پزشکی و پیراپزشکی و دایر شدن رشتههای بیشتر در دانشکده پیراپزشکی را از دیگر مزایای آموزشی شدن بیمارستانهای نهاوند برشمرد.
وی با بیان اینکه بهمن ماه مجوز آموزشی شدن بیمارستانها با بازدیدهای مورد نظر انجام میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط دانشکده علوم پزشکی را با تأمین زیرساختهای مورد نظر و افزودن امکانات از جمله آزمایشگاه و… داریم.
محمودی با تأکید براینکه با پیگیریهای انجام شده علاوه بر دو خوابگاه موجود، در صدد ایجاد خوابگاه جدید هستیم و تا پایان سال از ۱۱ عضو هیئت علمی به ۱۵ نفر خواهیم رسید، تصریح کرد: برای جبران کمبود پرستار در بیمارستانهای نهاوند دانشجویان سال آخر را در کنار پرستاران مشغول فعالیت کردهایم تا کمک پرستار باشند.
انتهای پیام
نظرات