• چهارشنبه / ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403101914069
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه در بازدید بامدادی از نانوایی‌ها مطرح کرد؛

ارتقاء کیفیت نان را دنبال می‌کنم

ارتقاء کیفیت نان را دنبال می‌کنم

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه در بازدید از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر کرمانشاه نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در این واحدها را بررسی کرد.

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، بامداد امروز(چهارشنبه، ۱۹ دی) از تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهر کرمانشاه بازدید کرد و ضمن بررسی کیفیت نان و ساعت فعالیت این واحدها، در گفت‌وگو با متصدیان این واحدها در جریان مشکلات آنان قرار گرفت. استاندار کرمانشاه همچنین در گفت‌وگو با مردم، نظر آنان درباره نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در خبازی‌ها را جویا شد.

حبیبی در حاشیه این بازدید گفت: موضوع نان و کیفیت آن از مطالبات مردم است و امروز بازدیدی از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر داشتم تا هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع فعالیت نانوایی‌ها را بررسی کنم.

وی افزود: مردم انتظار دارند هم نان با کیفیت بهتری به دستشان برسد و هم خبازی‌ها صبح‌ها زودتر فعالیت خود را شروع کنند که این مسائل را بررسی خواهیم کرد و امیدوارم نتایج خوبی هم حاصل شود.

استاندار: ارتقاء کیفیت نان در کرمانشاه را دنبال خواهم کرد

حبیبی ادامه داد: برخی خبازی‌ها هم درخواست داشتند سهیمه آرد بیشتری در اختیارشان قرار گیرد که این موضوع را نیز از طریق دستگاه‌های مربوطه پیگیری خواهم کرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش افرادی که در نانوایی‌ها کار می‌کنند، عنوان کرد: این امر می‌تواند به ارتقاء کیفیت نان پخت شده در نانوایی‌ها کمک بسیاری کند.

وی گفت: پیگیری خواهیم کرد تا هم مشکلات خبازی‌ها مرتفع شود و هم نان با کیفیت بالاتری و در زمان مناسبی به دست مردم برسد تا موجب رضایتمندی آنان شود.

به گزارش ایسنا، حدود ۱۱۰۰ واحد خبازی در کرمانشاه در حال فعالیت هستند.

استاندار: ارتقاء کیفیت نان در کرمانشاه را دنبال خواهم کرد

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۲۹

جهت پایان کار نانوایان درشب ساعتی را تعیین نمائید. در کرمانشاه متاسفانه برخی از مغازه داران در ساعات اولیه شب تعطیل مینمایند

avatar
امروز ۱۵:۵۴

باسلام و تشکر از استاندار فعال و انقلابی

avatar
امروز ۱۷:۱۸

درود انشالله همه مسولین از خانه و محل کار بیرون بیاییند و درد مردم را بطور فیزیکی و حضور بررسی کنند نه از طریق پیغام و سایر فضاهای عمومی موجود

avatar
امروز ۱۷:۲۶

کارخانجات آرد روی کیفیت و بهبود کیفیت آرد کار نمی کنند زیرا مطمن هستند هر آردی تولید کنند بدون چون و چرا فروخته شده است باید کیفیت آرد کارخانجات پایش بشود و نانوایان از واحدهای با تولید کیفی بیشتر خرید کنند

avatar
امروز ۱۷:۴۱

در نانوایی سنگک روی گونی آرد نوشته شده مخصوص لواش هیچ چیز درست و حسابی نیست

avatar
امروز ۱۸:۲۶

نان ها بیشتر شبیه پلاستیک هستند تا نان و خیلی هم سفت هستند و دارای سوختگی زیاد

avatar
امروز ۱۸:۳۶

لطفا آرد باکیفیت را از کارخانجات بخواهید و نظارت تمام وقت داشته باشید باتشکر

avatar
امروز ۱۹:۲۱

با سلام کیفیت بعضی از نانوایی‌های سنگکی خوب نیست خمیر بجای نان به مردم میدهند

avatar

احسنت به اقدام شایسته وخداپسندانه استاندارمحترم دکتر حبیبی دررابطه با رسیدگی به وضع کیفیت نان وحضوردرنانوایی های سطح شهر کرمانشاه ،توفیقات روزافزون برای این استاندارمحترمازخداوندمتعال خواستارم.

avatar
امروز ۲۰:۰۱

سلام من خودم تو نانوایی کارمیکنم،کیفیت آرد خرابه که کیفیت نان خراب میشه، خودم شخصا به اداره غله زنگ زدم بابت خرابی آرد طرف برگشته میگه همینی که هست میخوای بخر نمیخوای تعطیلش کن

avatar
امروز ۲۰:۰۸

کجای کرمانشاه ساعت ۷ شب نان داره متاسفانه فقط کرمانشاه که نان بی کیفیت

avatar
امروز ۲۰:۳۶

مگر خودت جناب حبیبی مشکلات نانوایی‌ها را مرتفع کنی