• شنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403102216261
  • خبرنگار : 50616

ارائه یافته‌های درمان بی‌نظمی‌های قلبی در کنفرانس گروه الکتروفیزیولوژی مازندران

ارائه یافته‌های درمان بی‌نظمی‌های قلبی در کنفرانس گروه الکتروفیزیولوژی مازندران

ایسنا/مازندران پزشکان متخصص و فوق تخصص حاضر در نخستین کنفرانس علمی گروه الکتروفیزیولوژی مازندران که در بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل برگزار شد، بی نظمی‌های قلبی، تشخیص و درمان بیماران قلبی وعروقی را بررسی کردند.

در این کنفرانس علمی، راهکارهای تشخیصی و جدیدترین مراحل مربوط به درمان بیماران دارای بی نظمی‌های قلبی وعروقی توسط پزشکان متخصص و فوق تخصص قلب و عروق و الکتروفیزیولوژی مازندران ارائه و تجزیه و تحلیل شد.

دبیر برگزاری کنفرانس علمی گروه الکتروفیزیولوژی مازندران شنبه ۲۲ دی ماه در این کنفرانس، گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات قلبی عروقی مربوط به بی نظمی‌های قلبی است و منشأ بی نظمی‌های قلبی می‌تواند دلایل ساده یا حتی مهم و شدید داشته باشند.

دکتر مهرداد ساروی افزود: این کنفرانس علمی و به منظور ارائه راه حل های تشخیصی و آخرین مراحل درمانی و یافته‌های جدید پزشکان متخصص حوزه قلب وعروق برای کاهش خطرات بیمارانی که با این مشکل مواجه هستند، برگزار شد.

این متخصص قلب وعروق، ظرفیت‌های ایجادشده در بخش بازتوانی قلب و ریوی این بیمارستان را منحصر به‌فرد دانست، افزود: به تازگی پیشرفته‌ترین دستگاه ابلیشن سه بعدی (تشخیص و درمان بی نظمی‌های قلبی) که در اختیار تنها چند کشور است، در آمل رونمایی شد.

وی اضافه کرد: دستگاه سه بعدی ابلیشن می‌تواند تصویری از سیستم الکتریکی و آناتومی قلب را با وضوح بالا نشان دهد و این دستگاه جزء بهترین دستگاه‌های به روز دنیا بوده که می‌تواند به درمان و تشخیص بیماران این بخش که در گذشته هزینه‌های زیادی برای درمان به خارج از کشور متحمل می‌شدند، کمک کند.

ارائه جدیدترین یافته‌های درمان بی نظمی‌های قلبی، در کنفرانس علمی گروه الکتروفیزیولوژی مازندران

در این کنفرانس علمی، پزشکان متخصص، به صورت زنده، مراحل تشخیصی و درمانی را با به‌کارگیری دستگاه سه بعدی ابلیشن در بخش بازتوانی قلب و ریوی پیگیری کردند.

به گزارش ایسنا، رییس بیمارستان فوق تخصصی شمال آمل نیز از راه اندازی اولیه دستگاه ابلیشن سه بعدی به عنوان نمونه پیشرفته‌ترین متد آن در جهان در بخش بازتوانی قلبی و ریوی این بیمارستان خبر داد.

دکتر ماریا کربلایی‌زاده درحاشیه نخستین کنفرانس علمی گروه الکتروفیزیولوژی مازندران، گفت: نمونه این دستگاه اکنون به عنوان سومین دستگاهی نصب و راه اندازی شده در مراکز درمانی کشور محسوب می‌شود و برای بیمارانی که از تپش ناگهانی، گره قلبی، برانچ‌های عصبی وبی نظمی های قلبی رنج می رند، در تنظیم ضربان قلب و انتقال سیگنال‌های الکتریکی نقش حیاتی دارد.

وی با اشاره به اینکه روند ابتلای شهروندان به بیماران قلبی و عروقی در سال های اخیر روند افزایشی را نشان می‌دهد، بیان کرد: در چند سال گذشته، روند نوسازی و ساخت بخش‌های جدید درمانی از جمله نوسازی و توسعه بخش قلب این بیمارستان با بهترین و مدرن‌ترین تجهیزات روز دنیا در حال انجام است که خرید و راه اندازی اولیه دستگاه جدید ابلیشن برای درمان بیماران قلبی با نامنظمی ضربان به نوع جدیدترین آن تاکنون بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بیماران از این بیماری و مشکلات اقتصادی که دارند، رنج می‌برند، با راه اندازی این خدمت جدید، بخش از هزینه‌های مربوط به انتقال به شهرهای دیگر و نیز خارج از کشور به حداقل کاهش یافته است.

کربلایی زاده یادآور شد: راه‌اندازی این دستگاه اهمیت بسیار زیادی برای بیماران استان‌های شمالی کشور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha