• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403102920430
  • خبرنگار : 50177

یک مسئول:

چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند

چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند

ایسنا/لرستان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تاکنون از یک واحد تولید آرد چندین مورد پایش انجام شده و مشکلی ندارد، گفت: اکنون از مجموع چهار واحد تولید آرد کامل یک واحد در استان فعال است.

امید مقیمی‌منفرد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: در سال ۹۰ برای تولید آرد کامل در استان به چهار واحد مجوز داده شد.

وی اضافه کرد: در آن سال‌ها شهرستان الشتر به عنوان پایلوت انتخاب شد اما متاسفانه با مخالفت تعدادی از دوستان مواجه شدیم و این موضوع سبب شد برخی استان‌ها از لرستان پیشی بگیرند.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اکنون چهار واحد تولیدی آرد کامل در استان مجوز انجام کار دارند و چنانچه توانایی خرید داشته باشند می‌توانند آرد کامل را تولید کنند.

مقیمی منفرد بیان کرد: هنگامی‌که پروانه ساخت به این واحدها داده می‌شود از آنها نمونه‌گیری صورت می‌گیرد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه سبوس‌گیری در نان لواش بین ۱۲ تا ۱۸ درصد انجام می‌شد، بیان کرد: این درحالیست که هم‌اکنون این موضوع بین دو تا شش درصد انجام می‌گیرد و این امر سبب کمتر شدن بیماری‌های گوارشی و حفظ عطر، بو و طعم بهتر نان شده است.

مقیمی منفرد تصریح کرد: آرد کامل همه مواد مغذی را دارد و بر اساس استانداردهای تغذیه‌ای تولید می‌شود البته نحوه پخت آن با سایر نان‌ها متفاوت است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha