• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403110100120
  • خبرنگار : 50560

حمایت و توانمندسازی کودکان کار از اولویت‌های بهزیستی قزوین

حمایت و توانمندسازی کودکان کار از اولویت‌های بهزیستی قزوین

ایسنا/قزوین مدیرکل بهزیستی استان قزوین از حمایت و توانمندسازی کودکان کار و خیابانی با رویکرد تقویت توانایی آنان در انجام کارکردهای طبیعی نظیر رشد، تربیت فرزندان، تحصیل و جلوگیری از بازماندگی آنان از تحصیل از برنامه های مهم بهزیستی استان قزوین خبر داد.

دکتر علی دهباشی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از اقداماتی که از سوی بهزیستی به طور جدی پیگیری می‌شود، انجام خدمات اجتماع‌محور است، در همین راستا کاهش آسیب‌های اجماعی در حوزه زنان، دختران و کودکان کار از اولویت‌های معاونت اجتماعی بهزیستی استان قزوین است که در این راستا خدمات قابل توجهی صورت گرفته است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان دی‌ماه به منظور کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از کار کودکان در خیابان و همچنین توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی کودکان کار و خیابان بیش از ۲۸۲۶ خدمت تخصصی به ۲۹ کودک پذیرش شده در مراکز دولتی شبانه‌روزی بهزیستی و بیش از ۴۶۹۲ خدمت تخصصی به ۸۶ کودک پذیرش‌شده غیردولتی روزانه حمایتی و آموزشی کودک و خانواده (سرپایی) ارائه شده است.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین خاطرنشان کرد: در دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی استان قزوین بیش از ۱۹۶۵ خدمت تخصصی به دختران در معرض آسیب در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به صورت شبانه‌روزی به ۶ دختر پذیرش شده در مرکز دولتی خانه سلامت دختران و ۴۵۵۵ خدمت تخصصی به ۳۴ نفر در مرکز غیردولتی روزانه ندای مهر به صورت رایگان ارائه شده است.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش خشونت‌های خانگی، در راستای حمایت از زنان آسیب‌دیده اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بالغ بر ۱۴۷۹خدمت تخصصی اعم از روانشناسی، مددکاری، پزشکی،آموزشی و حقوقی در مرکز دولتی تحت عنوان خانه تلاش ارائه شده است.

دهباشی‌پور بیان کرد: همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه، به منظور کنترل و کاهش آسیب‌های مرتبط با زنان آسیب‌دیده اجتماعی درسطوح فرد، خانواده و اجتماع در زنان آسیب‌دیده اجتماعی با حداقل سن (۱۳ سال و حداکثر سن ۶۰ سال) به ۴۳ فرد پذیرش شده، ۳۹۸۱ خدمت تخصصی در زمینه‌های حمایت، بازپروری و توانمندسازی و همچنین ارائه آموزش‌های تخصصی لازم به زنان آسیب دیده اجتماعی و ارائه خدمات کاهش آسیب به منظور کاهش رفتارهای پرخطر صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: از آنجاکه نارضایتی هویت جنسی به معنای عدم رضایت فرد از جنسیت است و هویت جنسی دربردارنده تصویری است که هر فرد به‌عنوان یک مرد یا زن از خود دارد، باتوجه به اینکه، گاهی مختصات جنسیتی برخی افراد با یکدیگر ناسازگار است، در ادبیات علمی برای این شرایط ملال جنسیتی استفاده می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی به‌عنوان متولی حمایت اجتماعی از بیماران مبتلا به اختلال ملال جنسی نیز حمایت می‌کند و به آنان خدمات اراده می‌دهد. از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه ۱۶ بیمار این طیف پذیرش شده‌اند و ۱۷۵۶ خدمت تخصصی شامل خدمات روانشناسی، مددکاری و حقوقی به این افراد ارائه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha