• جمعه / ۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403110503600
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

آخرین مهلت ارسال پروپوزال به یک فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری

آخرین مهلت ارسال پروپوزال به یک فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری
عکس تزئینی است

یکصدونوزدهمین فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری «طراحی و ساخت سیال مجرابند (سیال تکمیل) شفاف با چگالی بالا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک تیم پژوهشی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر منتشر شد.

به گزارش ایسنا، سیال تکمیلی، سیالی کاملاً شفاف و بدون ذرات جامد است که پس از عملیات حفاری چاه، جهت تکمیل آن به کار می‌رود. سیال مورد استفاده در کشور، سیالی به نام کلسیم برماید است. این سیال دارای هزینه بالا، سمی، ناسازگار با محیط زیست و منشأ تولید آن نیز خارج از کشور است؛ از این رو ساخت سیالی که این شرایط نامطلوب را نداشته باشد، حائز اهمیت است.

هدف از انجام این پژوهش این است که برای نخستین‌بار، سیالی با استفاده از منابع موجود در داخل کشور و به صورت کاملاً نوین، مهندسی و محصولی با مشخصاتی مانند چگالی بالا در حدود ۱۰۶ pc، مقدار PH بین ۷ تا ۱۰.۵ و نرخ خوردگی کمتر از ۲۰ mpy ساخته شود.

به نقل از صندوق نوآوری، اعلام آمادگی برای مشارکت در اکتساب فناوری حاصل از این فراخوان تحقیقاتی و ارائه درخواست تنها برای شرکت‌ها و شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان مجاز است. همچنین درخواستی که بیشترین تناسب را با الزام‌های این اکتساب فناوری داشته باشد، انتخاب و به عنوان مشارکت‌کننده برای مذاکرات تکمیلی به هسته پژوهشی متقاضی معرفی خواهد شد.

متقاضیان تا روز سه‌شنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ فرصت دارند پروپوزال و پیشنهادهای خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha