دانیال فتاحی، امروز یکشنبه(۱۴ بهمن) در نشست خبری با فعالان حوزه رسانه شهرستان مریوان، بیان کرد: طی ۱۰ ماه از آغاز فعالیت به عنوان شهردار مریوان ضمن پرداخت بدهکاری ۱۷۰ میلیاردی، برنامههای شاخصی از جمله ساخت پروژه آبشار آبی زریبار، اصلاح هندسی میدان ناری، اصلاح هندسی میدان ژینگه، اصلاح و رفیوژ بلوار قبر درویش، ساخت یک سردیس و مجسمه چهرههای شاخص ادبی و فاخر مریوان، زیباسازی نقاط مختلف شهر، استارت احداث پارک معلولان و آسفالت بیش از ۱۵ شهرک خاکی در دستور کار قرار گرفت و اکثر آنها تقدیم شهروندان گرانقدر شد.
شهردار مریوان با بیان اینکه شهرداری با بحرانهایی همچون بدهی کلان مالی، فساد مالی، توزیع نامناسب اعتبارات و نبود برنامه جامع و راهبردی توسعه محور روبرو بوده است، افزود: با تلاشهای صورت گرفته، امروز شهرداری مریوان به جایگاه و رسالت خطیر خود بازگشته است؛ البته در کنار اینها ریشههای فساد و دستهای آلوده دریافت رشوه شناسایی و به مرور زمان قطع شده است که خود این عامل موجب زیباسازی شهری، پویایی و تحرک فعالیتها و پرداخت منظم حقوق کارگران و پرسنل شده است.
فتاحی افزود: اجرای پروژه زیرگذر و روگذر میدان سرباز، احداث شهربازی بزرگ مریوان، اجرای فاز دوم آبشار آبی، اتمام پیادهرو ضلع شمالی، اتمام کمربندیهای ضلع غربی و شرقی، احداث کمربندی بلچهسوری ـ بیسارانی، احداث ساختمان مرکزی شهرداری، ساخت پارک مشاهیر کورد، ساماندهی ورودی شهر، احداث سایت پسماند زباله و.... از برنامههای جامع و بزرگی است که در صورت تحقق، چهره شهر مریوان را متحول میکند، همچنین اجرای اکثر این پروژهها نیازمند تصویب و حمایت اعضای شورای شهر مریوان است و در صورتی که هرکدام از پروژهها مصوبه شورا را نداشته باشد عملا اجرای آن منتفی خواهد شد.
وی، در خبری مسرتبخش به مردم مریوان از مهمترین مطالبه فرهنگی و ادبی مریوان رونمایی کرد و افزود: روز دوشنبه یک واقعه تاریخی فاخر تقدیم شهروندان گرانقدر میشود.
شهردار مریوان از پیشبینی بودجه ۹۰۶ میلیارد تومان برای فصل عمرانی آتی به شورای شهر خبر داد و اظهار کرد: برای کلیه برنامهها و بودجه پیشنهادی از صاحبنظران، تشکلها، جامعه نخبگان و انجمنها مشورت گرفته شده است و بودجه سال آینده رشدی دو برابری را نسبت به مدت مشابه سال گذشته، داشته است و ان شاءالله با همراهی اعضای شورای شهر سال آینده مریوان به یک کارگاه عمرانی بزرگ تبدیل خواهد شد.
دانیال فتاحی با اشاره به محکومیتهای مالی و قضایی شهرداری، گفت: یکی از معضلات شهرداری مریوان بحث پرونده محکومیتهای قضائی است و متاسفانه ۹۰ درصد پروندهها ناشی از عدم محکمکاری، سندسازی ضعیف و پیگیری نکردن واحدهای حقوقی درگذشته است و از زمان آغاز به کار در شهرداری تغییرات گستردهای در حوزه حقوقی شهرداری ایجاد شد و خوشبختانه اکثر پروندهها طی ماههای گذشته به نفع شهرداری حکم خورده است.
این مقام مسئول از حل مطالبه مهم و مشکل پسماند مریوان خبر داد و افزود: پس از ماهها کار کارشناسی و بررسی طرح مطالعات احداث سایت پسماند مریوان توسط دانشگاه شهید بهشتی، با پیشبینی ۲۵ میلیارد تومان وارد فاز عملیاتی شد و در فاز اول آن که اجرای لندفیل است، روز دوشنبه کلنگ احداث آن بر زمین زده خواهد شد.
وی با بیان اینکه طرح مطالعاتی سایت پسماند مریوان برای اولین بار توسط یک شرکت وابسته به دانشگاه شهید بهشتی تهران، آغاز به کار کرد، ادامه داد: اجرای طرح سایت پسماند مریوان با اعتباری بالغ بر۸۰ میلیارد تومان و در چهار فاز اجرایی می شود.
به گفته شهردار مریوان، اجرای طرح مطالعات این طرح زیست محیطی با پراخت مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان در مراحل پایانی است و در تاریخ ۲۷ بهمن ماه جاری طرح اولیه اجرای این طرح بزرگ وارد فاز اجرائی می شود.
وی با بیان اینکه پروژه احداث سایت پسماند مریوان در چهار فاز اجرا می شود، عنوان کرد: فاز اول اجرای این طرح شامل اجرای لندفیل های دفن بهداشتی است و در چهار مرحله صورت می گیرد که در طی هفته جاری استارت لندفیل شماره یک زده خواهد شد. فاز دوم این طرح شامل خط تثبیت شیرابه است که روزانه شیرابه حاصل از لندفیل ها را جمع آوری و دوباره به چرخه بازیافت بر می گرداند که در این مکان تسویه و به آب صنعتی یا کشاورزی تبدیل خواهد شد که در این شرایط خطرات زیست محیطی را به صفر می رساند.
فتاحی ادامه داد: فاز سوم این طرح شامل خط سورتینگ ۲۵۰ تنی یا بازیافت تفکیک در محل است که طرح مطالعات اولیه آن در حال انجام است و در صورت جذب سرمایه گذار، اجرای آن عملیاتی خواهد شد. فاز چهارم هم شامل خط تولید RDF یا سوخت جایگزین است که این سوخت در نیروگاه های برق حرارتی وکارخانه های آسفالت استفاده می شود و از مزایای این خط تولید کم هزینه بودن تهیه سوخت و سازگاری کامل با محیط زیست است.
وی با اشاره به معضل سگهای ولگرد، گفت: تعداد سگهای بلاصاحب اکنون در بسیاری از معابر و شوارع اصلی روندی کاهشی دارد و به طور قاطع میتوان گفت از نظر تعداد این روند کاهشی طی ۵ سال اخیر کمسابقه بوده است.
انتهای پیام
نظرات