• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404041207930
  • خبرنگار : 71610

تشییع پیکر محافظ سید حسن نصرالله در بیروت

تشییع پیکر محافظ سید حسن نصرالله در بیروت

حزب‌الله لبنان در مراسمی باشکوه که امروز در روضة الزهراء بیروت برگزار شد، پیکر محافظ دبیرکل شهید این جنبش به همراه فرزندش را تشییع کرد.

به گزارش ایسنا، حزب‌الله لبنان امروز (پنج‌شنبه) در منطقه «الکفاءات» بیروت، پیکر شهید ابو علی الخلیل، محافظ شخصی سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب الله و فرزندش مهدی حسین خلیل را با حضور گسترده مردم و شخصیت‌های سیاسی و دینی تشییع کرد.

طبق گزارش شبکه المنار، این دو شهید که از اعضای وفادار به مقاومت اسلامی محسوب می‌شدند، در فضای آکنده از شعارهای حسینی و ضدصهیونیستی، به خاک سپرده شدند.

مراسم از مجتمع امام حسن عسکری (ع) آغاز شد و پیکر شهیدان به سمت روضة جنة الزهراء منتقل شد.

پیکرهای مطهر در پرچم زرد حزب‌الله پیچیده شده و توسط مجاهدان مقاومت حمل شدند. در ادامه با نواخته شدن سرود ملی لبنان و سرود حزب‌الله، یگان نظامی مقاومت سوگند وفاداری به راه شهدا یاد کرد.

حسین فضل‌الله، مسئول منطقه بیروت حزب‌الله، در سخنانی ضمن تجلیل از جایگاه روحی و جهادی شهیدان، تأکید کرد که این خون‌ها چراغ هدایت برای امت و امتداد راه عاشورایی امام حسین (ع) است.

وی همچنین ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و سکوت جامعه جهانی را محکوم کرد و هشدار داد که برخی تلاش می‌کنند با طرح‌های جدید، رژیم صهیونیستی را تقویت کرده و لبنان را تضعیف کنند.

فضل‌الله افزود: مقاومت ضامن عزت لبنان است و تا زمانی که تجاوزگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، صحبت از صلحی که حقوق مردم را نادیده بگیرد بی‌اساس خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha