کیوان شافعی امروز چهارشنبه(۱۷ بهمن) در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر سنندج اظهار کرد: شهرداری و مجموعه دانشگاه آزاد سابقه و تجربه خوب همکاری را داشتهاند و امیدوارم توسعه و تقویت این تعاملات و همکاریهای بستری برای تحقق هرچه بیشتر اهداف هر دو نهاد و در نهایت رونق و توسعه شهر باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان افزود: مجموعه همکاران ما در دانشگاه آزاد راهکارهای مختلف در حوزه رفع چالشهای موجود در شهر دارند و بهرهگیری از این ظرفیت علمی میتواند کمک قابل توجهی به مدیریت شهری باشد.
شافعی تصریح کرد: با توجه به نقش شهرداری در حوزه خدمات به شهر و شهروندان ایجاد ارتباط و تعامل با دانشگاهها در راستای بهرهگیری از دانش ظرفیت دانشگاهی ضروری است.
زمینههای همکاری گسترده بین شهرداری سنندج و دانشگاه آزاد وجود دارد
وی تصریح کرد: زمینههای همکاری گسترده بین شهرداری و دانشگاه وجود دارد و ما در این راستا آماده هر نوع همکاری هستیم.
وی افزود: انعقاد تفاهمنامه همکاری فی مابین دانشگاه و شهرداری از ظرفیتهایی است که میتواند ما را در مسیر همراهی و همکاری بیشتر در سرفصلهای مختلف قرار دهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان خاطرنشان کرد: حوزه داخل دانشگاه یک سری مشکلات داریم که این مشکلات به دست مجموعه شهرداری قابل حل است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای خیلی خوبی در شهرداری در حوزه فضای سبز و مباحث عمرانی و فرایندهای عمرانی انجام گرفته است، گفت: متاسفانه یکی از مشکلات ما این است که مدیران دستگاههای اجرایی ما اعتقاد زیادی به اجرای کار مطالعاتی ندارند.
وی با تقدیر از نگاه و توجه ویژه شهردار و شورای شهر به کار مطالعاتی در تصمیمگیری و تصمیمسازیها برای شهر گفت: کار شهرداری در بخشهای مختلف بسیار گسترده است و سیاستگذاری و اقدامات اجرایی در این بدنه باید بر اساس مطالعات و کار علمی باشد.
نظام مسائل شهرداری به دانشگاه آزاد اعلام شود
وی اضافه کرد: در راستای تعامل و همفکری هرچه بیشتر جامعه دانشگاهی و مدیریت شهری پیشنهاد میشود که نظام مسائل شهرداری به دانشگاه آزاد اعلام شود تا براساس آن طرحهای پژوهشی و پایاننامهها دانشجویی انجام گیرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با بیان اینکه دانشگاه امروز به سمت ماموریتگرایی حرکت میکند و دانشکدههای موضوعی شکل میگیرد، گفت: این رویه میتواند بستر برداشتن گامهای توسعهای با دیدگاه علمی فراهم سازد.
وی گفت: حلقه گم شده توسعه همه جانبه در کشور ما این است که اعتقادی به کار مطالعاتی و تصمیم مبتنی بر کار مطالعاتی ندارند و تا زمانی که این رویه وجود داشته باشد نمی توانیم انتظار انجام کارهای تاثیرگذار داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات