محمد وروانی فراهانی دبیر این جشنواره در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این جشنواره در دو بخش اصلی با محوریت پشم چینی، نخ ریسی، کارگاههای رنگرزی، کارگاههای تولیدی فرش دستبافت، بافت در خانه، فرش در بازار اراک، فرش و آداب و رسوم و آئینها، فرش و زندگی روزمره، فرش در زندگی شهری و روستایی، زیبایی شناسی در فرش دستبافت و تمام موضوعات مرتبط با فرش دستبافت در استان مرکزی و بخش ویژه با محوریت نگاه آزاد با موضوع فرش استان مرکزی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه تمامی عکاسان حرفهای و آماتور میتوانند در تمام بخشهای جشنواره شرکت کنند افزود: محدودیتی در سال تولید عکس نیست و عکاسان میتوانند عکسهای گذشته خود را که منطبق با موضوع جشنواره است برای هر دو بخش ارسال کنند.
به گفته وی، دبیرخانه در نظر دارد جهت برگزاری اردو عکاسی از طریق بررسی رزومه عکاسان متقاضی، تعدادی از عکاسان کشور را جهت عکاسی به شهر اراک دعوت کند.
وروانی فراهانی از اهدای لوح افتخار، تندیس جشنواره و جوایز نقدی به برگزیدگان بخش اصلی جشنواره خبر داد و گفت: در بخش ویژه نیز لوح افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به منتخبان اهدا میشود.
وی از همکاری اداره کل صمت استان مرکزی، یک موسسه فرهنگی و یک شرکت خصوصی در برگزاری جشنواره خبر داد و افزود: هیئت داوران جشنواره متشکل از مهدی مقیم نژاد، مهدی وثوقنیا، حسن غفاری، علی اصغر یوسفی، محمد وروانی فراهانی و آخرین مهلت ثبت نام و ارسال رزومه ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۳، اعلام اسامی مدعوین ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳، پذیرش عکاسان مدعو و برگزاری اردوها ۲۹ بهمن الی ۳ اسفند ماه ۱۴۰۳ و آخرین مهلت ارسال آثار ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ خواهد بود. داوری و اختتامیه جشنواره نیز اردیبهشت ۱۴۰۴ است.
انتهای پیام
نظرات