حمیدرضا حسنزاده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه حق خوزستان نیست که از نظر سختافزاری در میان استانهای درجه دوم ورزش جای گیرد، اظهارکرد: آیا استانی که به دروازه اقتصاد معروف است و نیمی از درآمد کشور را تامین می کند باید از نظر امکانات ورزشی در جایگاه نامناسبی باشد؟ کلام عقل سلیم میپذیرد که استان بزرگ و استراتژیک خوزستان شهرهایش یک ورزشگاه با امکانات کامل نداشته باشند و پاسخ این سوال را که ذهن همه ما را به آن مشغول کرده است؛ چه کسی باید بدهد؟ تاسف بار است و این چنین موضوعاتی تمامی ندارد. انتظار می رود مسوولان ارشد اجرایی و نمایندگان محترم استان در مجلس عزم خود را جزم کرده و با شناسایی مشکلات و پروژههای نیمه تمام ورزشی، گامی مثبت جهت شکوفایی ورزش استان بردارند.
او با گله مندی از اماکن نیمه تمام ورزش خوزستان گفت: وجود پروژههای ناتمام ورزش استان از دورههای گذشته به یکی از دغدغههای اصلی اداره کل ورزش در وضعیت امروزی تبدیل شده است و این اداره تلاش خود را روی اتمام این پروژهها گذاشته است؛ پروژههای ناتمامی که این روزها بلای جان ورزش خوزستان شده و حداقل سه هزار میلیارد برای تکمیل نیاز به بودجه دارند و این درحالی است که کل بودجه این اداره کل برای دو بخش ورزش و جوانان و البته فعالیت در بخشهاب مختلف، کمتر از این مبلغ است.
حسن زاده با بیان این که برخی شهرهای استان زیر خط فقر امکانات ورزشی هستند، تاکید کرد: در فاصله ۲۰ کیلومتری از مرکز ثروتمندترین استان ایران، مسابقات فوتبال در شرایط بسیار سخت برگزار میشود و یکی از نمونههای این محرومیت مربوط به شهرستان باوی با مرکزیت ملاثانی است که علی رغم داشتن تیمهایی در لیگ کشور و استانی از حداقل امکانات محروم است و این محرومیتها در شرایطی در بیشتر شهرهای استان خوزستان وجود دارد که یکی از اصلیترین راهکارهای آن به کارگیری امکانات در استان فوتبالیست پرور خوزستان است.
این پیشکسوت ورزش خوزستان با اشاره به ورزشگاه شوشتر و فرسودگی امکاناتش، گفت: این ورزشگاه یکی دیگر از مکانهایی است که فاقد رختکن و امکانات اولیه است. مهمتر اینکه اطراف زمین چمن و محوطه این ورزشگاه مملو از زبالههایی است که چهره این مکان ورزشی را زشت کرده است و باید با همت مسوولان مرتفع شوند تا مقوله ورزش به شکل واقعی دنبال شود. همچنین ورزش رامشیر، روزگاری سخت را میگذراند. مگر این شهر و جامعه ورزش آن چه گناهی مرتکب شدهاند که دچار بیمهری و بی توجهی واقع شوند؟ رامشیر امروز در طاقچه فراموشی قرار گرفته است؛ یک زمین چمن دارد که در دل یک ورزشگاه فاقد امکانات واقع است.
او افزود: متاسفانه از امکانات ورزشی هر شهری که بخواهم حرفی به میان بیاورم، شاید حدیث هفتاد من کاغذ شود! سوالی از مسئولان دارم به راستی هزینه ساخت یک زمین فوتبال با استانداردهای درخور برگزاری دیدارهای استانی تا آن حد زیاد است که نتوانیم پس از گذشت این همه سال از پس رفع مشکلات آن برآییم؟ این چه فوتبالی است که در سطح بالای آن پولهای میلیاردی هزینه میشود اما در مستعدترین نقاط خوزستان این وضع تاسف برانگیز را شاهد باشیم؟ به هر حال همه باید برای رفع این مشکلات به کمک اداره کل ورزش و جوانان خوزستان بیایند.
این پیشکسوت ورزش با بیان اینکه وضعیت فوتبال خوزستان باعث نگرانی است، ادامه داد: با این فوتبال بزرگ شدم و دلم میگیرد که خوزستان از نظر امکانات به این حال و روز افتاده است. ناراحت میشوم وقتی میبینم فوتبال خوزستان به جای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نمیدانم چرا مهد فوتبال ایران که در قدیم در هر بازی تیم ملی هیچ وقت کمتر از ۵ بازیکن نداشت، حالا به این روز گرفتار شده که باید به سختی ببینیم یک بازیکن با اصالت خوزستانی آن هم از یک تیم غیر خوزستانی در ترکیب تیم ملی قرار بگیرد.
حسن زاده همچنین با بیان اینکه با این چنین وضعیت نامطلوبی باید فاتحه فوتبال خوزستان خواند، تصریح کرد: از کشت و صنعت کارون شوشتر، پگاه شوش، وحدت آبادان، کاغذ پارس هفت تپه، شاهین هندیجان، شاهین اهواز و استقلال اهواز گرفته تا دارایی و نفتون مسجدسلیمان، کارون خوزستان، ندسا ماهشهر، شهرداری دزفول، شهرداری و آب خرمشهر، کشاورز، میلاد، بانک ملی دزفول، انتظام خوزستان، پترو کیان شوشتر، پتروشیمی ماهشهر، شمشیر، استقلال شوش استقلال امیدیه، پرسپولیس ماهشهر، نیروی اهواز، بهداری اهواز، دهیم اهواز، صنعت آب اهواز، لوله سازی خوزستان، ابوذر اهواز، مقاومت اهواز، تقوا اهواز، لوله سازی اهواز، بانک صادرات خوزستان، اتحاد زرگان و شهاب اهواز و دهها تیم نامی پرافتخار دیگر بنا به دلایلی از صحنه فعالیت در استان و کشور محو شدهاند ولی به قول معروف از دیوار صدا آمد اما از مسئولان مربوطه صدایی در نیامد؛ شاید خواستند نشان دهند اوضاع خوب است و نه تیمی منحل شده و نه زمین فوتبالی خراب شد ه و به ساختمان اداری و آپارتمان های مسکونی تبدیل شده است!
وی با اشاره به اینکه بهترین زمینهای فوتبال در اهواز را خراب کردن تا در آن سالن چند منظوره بسازند، اظهارکرد: در اواخر دهه ۷۰ با یک تصمیم غیرکارشناسی، زمین شماره ۲ ورزشگاه تختی را به بهانه ساخت سالن ۵ هزار نفری تخریب کردند و یک شبه تمام خاطرات فوتبالیهای خوزستان را شخم زدند. پس از چند سال بلاتکلیفی نیز سولههای آبی رنگ را جمع آوری کردند و یک زمین ورزشی دیگر را هم در مجموعه ورزشی ۱۶ هکتاری زیتون کارگری تخریب کردند و متاسفانه پس از ۳۰ سال هنوز از ساخت این سالن خبری نیست و فقط سرمایههای بیت المال هدر رفته است.
حسن زاده بیان کرد: چرا خوزستان سه چهار استادیوم بزرگ متعلق به وزارتخانه ورزش نباید داشته باشد و نمیدانم چرا استادیوم تختی اهواز به امان خود رها شده است. آیا مسوولی در استان یک بار از جایگاه ویژه ورزشگاه بازدید کرده و میداند به متروکه تبدیل شده است؟ صندلیهای جایگاه شکسته و پر از خاک بوده که فقط مایه شرمساری است و ساختمان اداری هیات فوتبال خوزستان هم از کمترین امکانات برخوردار است و تنها آسانسور آن سالم است!
انتهای پیام
نظرات