محمدرضا جعفری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به دیدار اخیر اعضای کمیته های تخصصی اولین آیین نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: در این دیدار بر حمایت دستگاهها از این رویداد و ارزش و اهمیت آن تاکید شد.
وی بیان کرد: در جریان این دیدار در خصوص چگونگی برگزاری اولین آیین نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی بحث و تبادل نظر شد و با توجه به اینکه این آیین برای اولین بار در سطح ملی برگزار میشود بر دعوت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی دیگر از مقامات کشوری جهت حضور و سخنرانی در مراسم تاکید شد.
جعفری با بیان اینکه برگزاری اولین آئین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی، ارزشمندترین برنامه ملی قرآنی است که در استان مرکزی رقم خواهد خورد، تصریح کرد: استان مرکزی چهرههای قرآنی مشهوری را در سطح ملی و بینالمللی دارد و در این حوزه پرآوازه است.
وی تاکید کرد: کربلایی کاظم ساروقی گنجینه پنهانی است که باید برای معرفی هرچه بهتر سیره و نحوه حافظ قرآن شدن این چهره قرآنی بینالمللی تلاش کرد و درخصوص نحوه الگوگیری نسل جوان از این گنجینه ارزشمند برنامه ریزی و اهتمام جدی داشت.
دبیر اولین آیین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی با بیان اینکه اهدای نشان کربلایی کاظم در محورهای حافظ قرآن، هنرمند قرآنی، پژوهشگر قرآنی، معلم قرآنی و خانواده قرآنی انجام میشود، گفت: تجلیل و تکریم از برگزیدگان این پنج محور در سطح ملی به همراه سخنرانی، اجرای نمایش، پخش کلیپ و مستندات، تواشیح و سرود از محوریترین برنامههای این آئین است.
مرحوم کربلایی محمدکاظم در سال ۱۳۰۰ هجری قمری در روستای ساروق اراک به دنیا آمد و به کار کشاورزی مشغول شد. او همانند سایر مردم این روستا از خواندن و نوشتن محروم بود ولی به برکت پرهیز از لقمه حرام، اقامه نماز شب و پرداخت خمس و زکات، با عنایت الهی حافظ کل قرآن کریم شد و این توانایی او مورد آزمایش بسیاری از آیات عظام و شخصیتهای دینی برجسته داخلی و خارجی قرار گرفت.
مرحوم کربلایی کاظم در هفتم محرم سال ۱۳۷۷ هجری قمری وفات یافت و در قبرستان نو، قبرستان مرحوم آیتالله شیخ عبدالکریم حایری در شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.
انتهای پیام
نظرات