علیرضا محمودی چهارشنبه ۳۰ مهر در مراسم افتتاح خیابان غذا در اراک که همزمان با هفته فرهنگی اراک انجام شد، اظهار کرد: خیابان غذا گامی مهم در مسیر احیای فضاهای شهری و تقویت نشاط اجتماعی است. تلاش کردهایم این محور به یکی از مقاصد اصلی تفریحی و گردشگری در اراک تبدیل شود و فرصت اشتغال جدیدی برای جوانان فراهم آورد.
وی افزود: در طراحی و اجرای خیابان غذا، موضوعاتی همچون زیباسازی محیط، نورپردازی، مبلمان شهری، اجرای موسیقی زنده و برنامههای فرهنگی نیز مورد توجه قرار گرفته است تا فضایی پویا و جذاب برای شهروندان ایجاد شود.
به گفته وی، خیابان غذا در واقع یک مجموعه فرهنگیگردشگری و فرصتی برای حمایت از کارآفرینان جوان و ایجاد اشتغال پایدار در حوزه خدمات شهری است و با هدف ایجاد فضایی شاد و ایمن برای خانوادهها، حمایت از کسبوکارهای کوچک و توسعه گردشگری شهری راهاندازی شده است.
محمودی با بیان اینکه در این فضا می توان غذاهای محلی را معرفی کرد گفت: نگاه مجموعه مدیریت شهری اراک توسعهمحور و مبتنی بر رویکرد تعامل با بخش خصوصی است.
وی با تأکید بر پیگیری اجرای پروژههایی همچون خیابان غذا برای تبدیل اراک به یک شهر پویا و گردشگرپذیر افزود: افزایش نشاط اجتماعی از اهداف مدیریت شهری اراک است و از مشارکت مردم و سرمایهگذاران در اجرای طرحهای فرهنگی و خدماتی استقبال می کند.
به گفته محمودی خیابان غذا شامل غرفههای متعدد عرضه انواع غذاهای سنتی، فستفود، دسر و نوشیدنی است که با نظارت مستقیم شهرداری و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی فعالیت خواهند کرد.
این خیابان در انتهای خیابان هپکو، جنب ورزشگاه امامخمینی برپا شده است.
انتهای پیام
نظرات