• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403112820414
  • خبرنگار : 50163

رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان:

جهاد دانشگاهی آماده آموزش مصرف بهینه برق در سنین پایه مدارس است

جهاد دانشگاهی آماده آموزش مصرف بهینه برق در سنین پایه مدارس است

ایسنا/زنجان صبح امروز تفاهم‌نامه‌ای فی‌مابین جهاد دانشگاهی زنجان با شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان جهت افزایش همکاری‌ها منعقد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان امروز (یک‌شنبه ۲۸ بهمن ماه) در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه مشترک همکاری مابین جهاد دانشگاهی با شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی، فرهنگی و آموزشی در حوزه‌های متنوع فعال است.

طاهر یوسفی‌امیری با بیان اینکه یکی از بخش‌هایی که جهاد دانشگاهی در آن فعال است بخش فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف است، ادامه داد: در این زمینه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و مرکز افکارسنجی دانشجویان (ایسپا) فعال هستند.

او با توضیح این مطلب که در بخش معاونت فرهنگی در حوزه تولید محتوا برای شرکت‌های برق، آب و مواردی از این قبیل فعال است، ادامه داد: این ‌مرکز، انیمیشن، فیلم کوتاه، اینفوگرافیک و مواردی از این قبیل را در جهت فرهنگ‌سازی برای مصرف بهینه تولید و ارائه می‌دهد.

وی با توضیح اینکه در دوره‌های آموزشی نیز همکاری خوبی با شرکت برق منطقه‌ای داریم، یادآور شد: برای کارکنان شرکت دورهای آموزشی مختلف و متنوعی برگزار می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به اینکه یکی از بحث‌هایی که اخیرا مطرح شده بود، بحث سلول‌های خورشیدی است، متذکر شد: در همین راستا اولین دوره تعمیر و نگهداری سلول‌های خورشیدی با حضور همکاران شرکت برق را برگزار کردیم.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه در حوزه فناورانه نیز جهاد دانشگاهی حضور فعالی دارد، توضیح داد: پژوهشگران جهاد دانشگاهی استان زنجان محصولاتی را در حوزه آی‌سی‌تی بر مبنای الکترونیک و آی‌تی طراحی کرده‌اند که کار آنها پایش و مانتورینگ پارامترهای مختلف و مهم است.

وی با بیان اینکه این دستگاه‌ها روی تجهیرات مختلف نصب شده و به صورت لحظه‌ای و آنلاین کار دیتابرداری را انجام می‌دهند، ادامه داد: اطلاعات از نقاط مختلف به یک اتاق مرکزی ارسال می‌شود و کل تغییرات و نوسانات ایجاد شده در پارامترها کاملا رصد شده و قابل ردیابی است، همچنین این دستگاه‌ها بحث کنترل ورود و خروج به حوزه‌ها و مناطق حساس را نیز انجام می‌دهد.

یوسفی‌امیری با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه جهاد دانشگاهی استان زنجان با شرکت برق منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: این تفاهنامه در راستای گسترش همکاری‌ها امضا می‌شود تا بتوانیم شاهد گسترش فعالیت‌ها باشیم.

او گفت: جهاد دانشگاهی آماده آموزش مصرف بهینه برق در سنین پایه مدارس است و محدودیتی در این رابطه نداریم.

پروانه برهانی در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه بین جهاد دانشگاهی استان زنجان و شرکت برق منطقه‌ای، بر اهمیت مصرف بهینه برق تأکید کرد و با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف انرژی، گفت: می‌توان از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در راستای فرهنگ‌سازی و بهینه‌سازی مصرف برق بهره برد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان، با اشاره به نقش مؤسسات علمی و پژوهشی در آموزش و ترویج فرهنگ مصرف بهینه، افزود: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی، ظرفیت‌های گسترده‌ای در زمینه تحقیقات، آموزش و اطلاع‌رسانی دارد که می‌تواند در راستای کاهش مصرف غیرضروری برق و بهبود بهره‌وری انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

او با تأکید بر اینکه همکاری‌های بین سازمانی می‌تواند به اجرای برنامه‌های مؤثرتر در حوزه مدیریت مصرف برق کمک کند، افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی، ارائه پژوهش‌های کاربردی و اجرای طرح‌های آگاهی‌بخشی از جمله اقداماتی است که می‌تواند با مشارکت جهاد دانشگاهی و شرکت برق منطقه‌ای به تحقق هدف کاهش مصرف برق منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha