۱۴۰۴-۱۱-۲۹ | ۱۴:۰۹
منبع: نمایندگی زنجان
تغییر زمان برگزاری کلاس‌های دانشگاه زنجان

تغییر زمان برگزاری کلاس‌های دانشگاه زنجان

زنجان (ایسنا) - معاون مدیر آموزشی دانشگاه زنجان با اشاره به آغاز نیمسال تحصیلی جدید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، از تغییر زمان برگزاری کلاس‌های بعدازظهر این دانشگاه خبر داد.

حسن سلیمانی‌فرد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به هم‌زمانی شروع ترم جدید با ماه مبارک رمضان و در راستای ایجاد شرایط مناسب‌تر برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی، زمان برگزاری همه کلاس‌های بعدازظهر دانشگاه زنجان تغییر خواهد کرد.

وی افزود: بر این اساس، کلاس‌ها از ساعت ۱۳ بعدظهر برگزار می‌شوند، اعم از حضوری و غیرحضوری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، با زمان‌بندی جدید برگزار خواهند شد.

معاون مدیر آموزش دانشگاه زنجان در تشریح جزئیات این تغییر، گفت: کلاس‌هایی که پیش از این در ساعات ۱۳:۳۰، ۱۵:۳۰ و ۱۷:۳۰ برگزار می‌شدند، از این پس نیم ساعت زودتر تشکیل خواهند شد و کلاس‌هایی که در ساعات ۱۴، ۱۶ و ۱۸ برنامه‌ریزی شده‌اند، یک ساعت زودتر برگزار می‌شوند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها