امیرمحمد مهدی نیا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن در جمع خبرنگاران با یادآوری اینکه جشنواره مردمی فیلم عمار با همت نادر طالب زاده سال ۸۸ همزمان با سالگرد حماسه ۹ دی در راستای رسیدن به عدالت رسانهای و توزیع محصولات فرهنگی شکل گرفت، بیان کرد: این آثار و سوژهها باید در چهار گام شناسایی و معرفی ظرفیتهای بالقوه، به فعلیت و حضور رساندن در فضای رسانه ای، ظهور در جامعه و ضریب بیشتر دیده شدن به عامه مردم ارایه میشوند.
وی یادآور شد: در سال اول آثار ارائه شده به این جشنواره زیر ۱۰۰ مورد بود و امروز به بیش از پنج هزار اثر در کشور رسیده و حدود ۳۰۰ اثر نیز از کشورهای منطقه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که نشان دهنده صدور انقلاب اسلامی به زبان هنر به سراسر منطقه است.
دبیر اجرایی جشنواره عمار لرستان افزود: جشنواره عمار همیشه جوایز خاصی داشته همچون چفیه شهید خالقی پور که به رسم امانت به برگزیده جشنواره سپرده میشود و همچنین «دستکش ننه عصمت» از زنان برجسته عرصه دفاع مقدس است که به عنوان ارزشمندترین جایزه معنوی جشنواره شناخته میشوند.
مهدی نیا افزود: جشنواره عمار مبتنی بر فرم نیست و به محتوا اهمیت میدهد و قسمتی به نام «فیلم ما» دارد که تمام مردم میتوانند از فرصتها و ظرفیتهای اطراف خود فیلم بگیرند. همچنین فیلمهای روز که مبتنی بر ادبیات جبهه مقاومت است نیز در این جشنواره اکران میشوند.
وی با بیان اینکه سال گذشته فیلمهای جشنواره عمار در ۱۰ مسجد استان برگزار شد، تصریح کرد: با توجه به اتفاقات دو سال اخیر در منطقه و کشور، محوریت جشنواره امسال تحت عنوان «امت مقاومت» است که عبور از کلیشهها در این جشنواره مد نظر قرار گرفته است.
مهدینیا خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر دو شهیدان مهدی نقوی و سید عباس صالحی روزبهانی مستقیما توسط اسراییل شهید شدند که در این جشنواره از خانوادههای این شهدا تقدیر خواهد شد.
وی درباره افتتاحیه جشنواره اظهار کرد: فردا افتتاحیه این جشنواره در سالن آمفی تئاتر حوزه هنری لرستان برگزار می شود و به مدت سه شب از ساعت ۱۹ تا ۲۱ اکران آثار در سینما استقلال خرمآباد خواهد بود.
او بیان کرد: سه نشان ویژه شهید «بهرام هژبر» برای اکران کننده نمونه، شهید «یخچالی» برای هنرمند برتر یک سال اخیر و نشان شهید «صارمی» برای اهدا به خبرنگار مستند در لبنان اهدا خواهند شد.
در ادامه نیز ابوذر بهاروند دبیر ستاد جبهه فرهنگی قرارگاه صاحب الامر لرستان با بیان اینکه امام خمینی (ره) الهیات مقاومت را به ارمغان آورد، گفت: مقاومت به معنی تقابل نیست بلکه به معنای ضعف نشان ندادن است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به دنبال رشد کمالات انسانی است، اضافه کرد: انقلاب اسلامی به دنبال سیطره الهیات مقاومت در تمام دنیا است و عرصه عام هنر و بخصوص جشنوارههایی همچون فیلم عمار میتواند این بستر را به خوبی به جوامع انتقال دهد.
انتهای پیام
نظرات