به گزارش ایسنا حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در سومین همایش روز تاریخ نگاری انقلاب اسلامی گفت: به نظر بنده امروز جنگ روایتها از جنگ هستهای و جنگ اقتصادی و جنگ سیاسی مهمتر است چرا که دشمنان بسیاری با صرف هزینههای سنگین در صدد یا از بین بردن انقلاب اسلامی هستند.
وی افزود: متفکران غربی جهان را به دو دوره قبل و بعد از انقلاب ۱۹۷۹ که همان انقلاب اسلامی است تقسیم کردند. آنان هیچ اشارهای به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و آثاری که بر جهان گذاشت نمیکنند، اما آثار انقلاب اسلامی و ملل جهان را زیر ذره بین دارند.
پورمحمدی با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه ادامه داد: جنایتکاران صهیونیستی در جنگ غزه که ۱۷- ۱۸ ماه به طول انجامید دست به تحریف میزنند، در حالی که در این منطقه بیش از ۲ میلیون نفر آواره و بالای ۷۰ هزار شهید و هزاران مجروح داشت. جریان مقاومت پشتاش به انقلاب اسلامی گرم است به عبارت دیگر جبهه مقاومت فرزند انقلاب اسلامی و از آثار انقلاب ۱۹۷۹ است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ادامه داد: تونی بلر نخست وزیر اسبق فرانسه و حامی رئیس جمهور وقت آمریکا در گزارشی ایران و انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داده و در گزارشی مفصل به ابعاد و آثار انقلاب اسلامی و جهان اشاره کرده است.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: بر ما تاریخ نگاران است تا حوادث جاری جهان را به درستی به ثبت برسانیم تا اجازه هرگونه تعریف را از قانونهای قدرت و فساد بین المللی بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به طرح برخی شبهههای داخلی گفت: برخی میپرسند که ایران از کمک کردن به مقاومت چه نتیجهای جز شکست عایداش شد؟ پاسخ من این است که کل شهدای ایران در جبهه مقاومت کمی بیش از ۶۰۰ نفر است، حالا شما این آمار را با کشته شدگان حوادث جادهای مقایسه کنید که بین ۱۶ تا ۱۹ هزار نفر در سال هستند. آمار مقاومت بالاست یا تلفاتی که در جادهها داریم؟ در کدام حوزه دستاورد داشته ایم؟
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در پایان خواستار استفاده گسترده تر از فناوریهای نوین به خصوص هوش مصنوعی در تاریخ نگاری انقلاب اسلامی و انتشار در سطح مطبوعات و جهان شد.
انتهای پیام
نظرات