محمدصادق محمدزاده در گفتوگو با ایسنا، در خصوص تعداد کل بازرسیهای انجام شده از اصناف در استان از اول بهمن ماه تاکنون اظهار کرد: طی مدت مذکور ۲۷۰۰ بازرسی در سطح استان انجام شده که منجر به ایجاد ۳۸۰ فرم تخلف شده و این پروندهها به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
وی در خصوص فراوانی تخلفات انجام شده در استان افزود: از اول بهمنماه تاکنون ۱۵۶ پرونده تخلف مربوط به عدم درج قیمت و پس از آن ۱۴۲ پرونده مربوط به گرانفروشی بوده است.
محمدزاده همچنین در رابطه با شکایات مردمی انجام شده از ۱۹ دیماه تا ۲۰ بهمن ماه سال جاری بیان کرد: در این مدت تعداد شکایات کتبی و حضوری ۲۳۰ فقره بوده که از این تعداد برای ۱۶۵ فقره پرونده کسب رضایت انجام شده و میزان استرداد وجه ۴ میلیارد و ۴۶۱ میلیون ریال بوده است.
مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف استان در خصوص تعداد گشتهای مشترک در زمینه بهکارگیری اتباع در واحدهای صنفی مشهد خاطرنشان کرد: از ۱۹ دی ماه تا ۲۰ بهمن ماه از ۱۷۰ واحد صنفی در مشهد بازرسی انجام شده که این بازرسیها منجر به شناسایی ۱۵ واحد متخلف در زمینه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز و تشکیل ۹ فقره گزارش تخلف شده است.
آغاز طرح تشدید پایش بازار از ۱۵ بهمن به مدت یک ماه
محمدزاده با بیان اینکه با توجه به فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان در روزهای پایانی سال و همچنین نوروز ۱۴۰۴، طرح نظارتی ویژه این ایام از ۱۵ بهمن ماه آغاز شده است، عنوان کرد: به منظور پیشگیری از هرگونه تخلف، طرح تشدید نظارت بر درج قیمت و نصب برچسب در واحدهای صنفی توزیعی و نصب نرخنامه در واحدهای صنفی خدماتی از ۱۵ بهمن ماه آغاز و به مدت یک ماه به صورت ویژه در دستور کار بازرسان اصناف قرار دارد.
وی با اشاره به همکاری اتحادیههای صنفی در این طرح خاطرنشان کرد: روزانه بالغ بر ۲۰ تیم بازرسی در سطح شهر مشهد با اولویت واحدهای صنفی منطقه ثامن، اطراف حرم مطهر رضوی، مجتمعهای تجاری و پاساژها نظارت و بازرسی دقیق بر فرآیند مذکور را انجام میدهند. در ابتدای طرح و بر اساس برنامهریزی انجام شده، اطلاعرسانی کامل توسط اتحادیههای صنفی مرتبط به اعضای تحت پوشش انجام و کلیه واحدهای صنفی ملزم به اجرای درج قیمت بر روی همه کالاها هستند.
انتهای پیام
نظرات