ابوطالب امینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مطابق با سیاست کلی کشور برای کاشت یک میلیارد درخت و توسعه این فرهنگ، استان اصفهان ملزم به کاشت سالانه پنج میلیون نهال شده که از سال گذشته شروع شده و تجربه آن سبب رونق این فعالیت در سال جاری شده است.
وی افزود: با توجه به تنش آبی در استان اصفهان، کاشت نهال و بذر از ارقام تاب آور و کممصرف استفاده شده که کمترین میزان آب را نیاز داشته و در برابر کمبود آب مقاوم هستند.
به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان سال گذشته ۴۰ هزار هکتار از اراضی این استان به کاشت گونه اسکپ آریا اختصاص یافت که کمترین میزان مصرف آب را داشته و تجربه آن در نقاط مختلف استفاده میشود.
امینی اضافه کرد: کاشت نهال در مناطق شرق اصفهان و کویری انجام میشود که آبیاری آن از پساب فاضلاب بوده و بعد از سه سال و ۱۷ مرتبه آبیاری دیگر این گونههای کممصرف آب نیاز نداشته و تنها بارندگیها از آن رفع نیاز میکند.
وی با بیان اینکه پویش درختکاری در استان اصفهان شکل گرفته خاطرنشان کرد: در این جریان مردم و نهادهای عمومی مسئولیت کاشت، نگهداری و حفاظت درختان را بر عهده داشته و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در تأمین نهال و بذر و همچنین اقدامات تخصصی مثل اختصاص زمین همکاری میکند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان اضافه کرد: امسال برای توسعه درختکاری بخش خصوصی نیز وارد کار شده و نهالستانهای جدید ایجاد و ایستگاههای تولید بذر وارد فعالیت شدهاند.
امینی به همکاری و اجرای مسئولیت اجتماعی شرکتهای بزرگ اشاره کرد و گفت: فولاد مبارکه اصفهان و شهرکهای صنعتی برای کاشت درخت و بذرکاری با این اداره کل همکاری کرده و محیطی از مجموعه خود را به این کار اختصاص دادهاند.
انتهای پیام
نظرات