به گزارش خبرنگار ایسنا، مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، امروز (۲۹ بهمن) در آیین اختتامیه این رویداد که به همت موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی و با همکاری پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد، از رویداد نیشتمان به عنوان یک نوآوری و ابتکار در فضای دانشگاهی کرمانشاه نام برد و اظهار کرد: ایده برگزاری این رویداد از حدود هشت سال قبل در جهاددانشگاهی کرمانشاه شکل گرفت.
وی افزود: از آنجایی که ضعف فرهنگ کار و بیکاری دو معضل اصلی در فضای کسب و کار استان است، تلاش کردیم تا به عنوان یک دانشگاه نسل چهارم، در فضای دانشگاهی تحولی را در بحث فرهنگ کار در بین دانشجویان بوجود آوریم.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای تحقق این هدف رویداد نیشتمان تعریف شد، تصریح کرد: نیشتمان واژهای کُردی و به معنی سرزمین است که حروف آن به ترتیب از نواندیشی، یادگیری، شناخت، تلاش، مهارت، امید و نوآوری گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در رویداد نیشتمان دانشجویان علاقمند از دانشگاههای مختلف استان برای یک دوره حدودا شش ماهه در دورههای کارآفرینی شرکت کرده و در پایان دوره ایدههایی که برای راهاندازی کسب و کارهای نوآورانه دارند را مطرح میکنند.
حدیدی با بیان اینکه تاکنون هشت دوره رویداد نیشتمان در استان برگزار شده، عنوان کرد: در رویداد هشتم که امروز(دوشنبه) اختتامیه آن برگزار میشود، مجموعا حدود ۱۰۰ تیم شرکت کرده و ایدههای خود را مطرح کردند.
وی با بیان اینکه شرکت این تعداد تیم از دانشگاههای مختلف استان تاکنون بیسابقه بوده، یادآور شد: ایدههای ۱۰۰ تیم شرکت کننده در این رویداد از سوی پنج داور مورد بررسی قرار گرفت که از بین آنها ۵۰ ایده به مرحله بعدی راه یافت.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه اظهار کرد: ۵۰ ایدهای که به مرحله دوم راه یافته بود در پیش رویداد نیشتمان که ۱۰ دی برگزار شد شرکت کردند و در آنجا دوباره مورد داوری قرار گرفتند و از بین این ۵۰ ایده، هشت ایده به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
وی افزود: امروز هشت ایده برتر در مراسم اختتامیه با حضور داوران ارائه میشود و از بین آنها سه ایده به عنوان ایدههای برگزیده انتخاب میشود.
حدیدی با بیان اینکه امیدواریم رویداد نیشتمان به یک الگو بین دانشگاههای کشور تبدیل شود، گفت: با راهاندازی این رویداد در کرمانشاه به دنبال فرهنگ سازی در حوزه کارآفرینی در محیط دانشگاهی استان هستیم و امیدواریم که با این اقدام روی ذهن دانشجویان اثرگذار باشیم.
در پایان این مراسم با رای داوران، تیمهای زیر به عنوان تیمهای برگزیده معرفی شدند.
تیم اول
عنوان ایده: کلوچههای سنتی رژیمی ( زهرا یاری جانی و فاطمه یاریجانی از دانشگاه صنعتی کرمانشاه)
تیم دوم
عنوان ایده: تولید آب از رطوبت (مریم سعیدی زاده، مریم صداقت، عارفه کریمی، فربد هادی نژاد و هلیا قلی زاده از دانشگاه صنعتی کرمانشاه)
تیم سوم
عنوان ایده: ساخت بازی آموزشی آشپزی (سبحان فتاحی، محمدمهدی رضایی و امیرحسین عباسی از موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه)
انتهای پیام
نظرات