علیرضا عزالدین، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان امروز ۳۰ بهمن در اختتامیه رویداد استارتآپ ملی تاش افزود: امیدوارم این رویداد توانسته باشد فرصتی برای ایجاد انتقال تجربه خبرگان و کارآفرینان برای قشر جوان و مبتکر و ایجاد انگیزه و آشنایی دانشجویان و مدعوین با کارآفرینی و توسعه محصولات دیجیتال در شهر هوشمند را فراهم آورد.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت استان سمنان با برگزاری این رویداد تأثیر مثبت و گامی در جهت هوشمند سازی شهرستان و استان برداشت.
عزالدین گفت: با برگزاری این رویداد میتوان از هوش مصنوعی در بهبود مدیریت شهری و اقتصادی و جنبههایی همچون انرژی و صنعت در راستای ارائه خدمات بهتر به شهروندان استفاده کرد.
دبیر رویداد استارت آپ ملی تاش ضمن تقدیر از حامیان این استارت آپ به معرفی برگزیدگان این رویداد پرداخت و گفت: میلاد سی سی با ایده ویلکا؛ سامانه هوشمند سلامتمحور برای تندرستی ویلچر سواران با رویکرد به بازی و ورزش بهصورت همزمان جایگاه اول، ساناز علمداری با ایده طراحی و ساخت پوششهای بستهبندی زیستپایه با خواص ضدمیکروبی برای افزایش طول عمر مواد غذایی جایگاه دوم و پدرام رادفر و مریم نصرآبادی با ایده طراحی سنسور تشخیص ارتفاع حد مجاز در خودروهای سنگین جایگاه سوم این رویداد را به خود اختصاص دادند.
وی ادامه داد: مهراب داوودی ثانی، سید علی کاظمی، محمدطاها رحیمی با ایده بازوی رباتیک صنعتی با محیط ایزوله، اصغر چیتگران، علی چیتگران و سید مجید مصطفیزاده با ایده سیستم هوشمند توقف ایمن آسانسور پیش از قطع برق ، سپیده جعفری با ایده زرنگلوم بازیوارسازی محتوای کتب درسی و نجمه زارع با ایده طراحی سامانهای هوشمند جهت رشد و ارتقای سطح دانش کارمندان و ایجاد انگیزه در انجام فعالیتهای مرتبط حائز رتبه شایسته تقدیر این رویداد ملی شدند.
انتهای پیام
نظرات