• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082515674
  • خبرنگار : 71610

رسانه صهیونیستی: اسرائیل نگران دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با حماس است

رسانه صهیونیستی: اسرائیل نگران دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با حماس است

درپی انتشار اخباری از دیدار احتمالی میان فرستاده آمریکا در امور غرب آسیا و یکی از رهبران ارشد جنبش حماس، منابع رسانه‌ای عبری از نگرانی رژیم صهیونیستی از نزدیکی میان واشنگتن و این جنبش پرده برداشتند.

به گزارش ایسنا، پایگاه عبری «واللا» در گزارشی فاش کرد که منابع سیاسی در داخل رژیم صهیونیستی نگرانی خود را از آنچه «نزدیکی» میان «استیو ویتکاف» فرستاده آمریکا در امور غرب آسیا و جنبش حماس توصیف شده، ابراز کرده‌اند.

این نگرانی پس از آن افزایش یافت که روزنامه «نیویورک تایمز» روز جمعه فاش کرد دیداری میان ویتکاف و «خلیل الحیّه از رهبران ارشد جنبش حماس در راه است؛ دیداری که قرار است درباره مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه باشد.

در همین زمینه، «شبکه ۱۳» رژیم صهیونیستی روز شنبه گزارش داد که «واشنگتن برای اجرای مرحله بعدی توافق پایان جنگ در غزه مطابق با طرح ترامپ به همه طرف‌ها فشار وارد می‌کند.

این شبکه افزود که اختلافات اساسی میان رژیم صهیونیستی و آمریکا درباره نحوه پیشبرد و اجرای این توافق وجود دارد.

همچنین شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از یک منبع صهیونیست گزارش داد که آمریکایی‌ها خواستار آغاز مرحله بعدی و بستن پرونده نیروهای حماس در رفح هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha