• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۶:۱۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403113022679
  • خبرنگار : 71468

پروین: سر سوزنی در کار پرسپولیس دخالت نکرده‌ام/ بازیکن پول می‌گیرد چرا من فحش بخورم

پروین: سر سوزنی در کار پرسپولیس دخالت نکرده‌ام/ بازیکن پول می‌گیرد چرا من فحش بخورم

پیشکسوت فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس گفت: سر سوزنی در کار پرسپولیس دخالتی نکرده‌ام چون در نهایت پولش را بازیکن می‌گیرد و چرا من باید فحشش را بخورم.

علی پروین در گفت‌وگو با ایسنا درباره وضعیت تیم پرسپولیس بیان کرد: وقتی ما بازی می‌کردیم هواداران کمتر بودند اما الان همه مردم و حتی در جهان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال هوادار دارند. به نظرم پرسپولیس می‌توانست دیروز تیم النصر را شکست دهد و حالا نمی‌دانم بازیکنان استرس داشتند یا موضوع دیگری وجود داشت. درست هزینه آنچنانی کردند اما تیمی نبود نتوانیم آن‌ها را شکست دهیم و ما باید قبول کنیم که فوتبال ما از آسیا عقب است. حالا دوباره پرسپولیس صعود هم کند به یکی از این تیم‌ها برخورد می‌کند و کار سخت است. 

او در مورد این که گفته شده تیم النصر بازیکنان اصلی خود را به این دیدار نیاورده است، گفت: بازیکنان این تیم به نظر می‌رسد ۱۶ تا ۱۷ ساله باشند و خیلی قشنگ بازی می‌کردند. آن‌ها بازیکنان پایه خود را استفاده می‌کنند و این کاری است که ما هم باید انجام دهیم. تیم بارسلونا هم همین کار را انجام می‌دهد و بازیکنان آکادمی خود را استفاده می‌کند.

تماشا کنید: 

پروین هر گونه دخالت در پرسپولیس را تکذیب کرد

این پیشکسوت پرسپولیس با بیان این که ما نباید در زمین خودمان با هفتاد هزار تماشاگر، پنج هافبک بگذاریم، تصریح کرد: من اگر بودم با سه فوروارد تیم را وارد زمین می‌کردم. اگر تیم اصلی النصر آمده بود گذاشتن پنج هافبک درست بود. چرا الان باید با یک فوروارد بازی کند. البته سرمربی تقصیر ندارد چون آخر فصل هم می‌گوید خودش تیم را نچیده است. به نظرم پرسپولیس با این بازیکنان باید راحت قهرمان لیگ شود.

پروین در مورد مصاحبه‌ای که از او منتشر شده بود مبنی بر این که تراکتور قهرمان لیگ است گفت: من خدا را قسم می‌خورم همیشه گفته‌ام باید بازی‌های پرسپولیس را تنها ببینم و یک ربع آخر را راه می‌روم و بازی را نگاه می‌کنم بعد من با این شرایط بیایم بگویم تراکتور قهرمان است؟  الان هم نظرم این است پرسپولیس دو برد خوب بیاورد می‌تواند قهرمان لیگ شود. 

او در مورد عملکرد سرمربی جدید باشگاه پرسپولیس گفت: الان نمی‌توان تشخیص داد اما در بازی دیروز چرا پنج هافبک گذاشت. دهه شصت داور سوت را می‌زد ما دو بر صفر جلو بودیم. البته هم باید همین کار را می‌کردند. 

وی در مورد این که گفته شده درویش از پروین برای جذب بازیکنان و کارتال سوال کرده و پروین در انتخاب بازیکنان دخالت داشته است، تصریح کرد: من اهل قسم نیستم اما به همان امام رضا(ع) قسم می‌خورم که من هیچ دخالتی در کار پرسپولیس نداشتم و آقای درویش هم اهل این مسائل نیست. او ۳۰۰ میلیارد پارسال و امسال هم ۳۰۰ میلیارد آورد در حالی که هر مدیری قبلا آمده فقط بدهی گذاشته است. این را هم باید در نظر بگیریم که اگر بازیکن نمی‌تواند توپ را به گل تبدیل کند آقای درویش مقصر است؟ حتی یک نوک سوزن در مورد بازیکنان از من سوال نکرد. کریم باقری شاگرد خوب من است اما شماره تلفن او را ندارم و حتی اگه زنگ بزند هم همیشه شماره او را نمی‌شناسم. من او را بعد از ۳ سال در مراسم ختم دیدم و تمام. بعد در تلویزیون می‌گویند که علی پروین در انتخاب بازیکنان نقش داشته است؛ من می‌دانم که از کجا آب می‌خورد. 
پروین ادامه داد: درویش را نقد کنند اما حرفی بزنند که منطق قبول کند. 

او در مورد مدیریت درویش تاکید کرد: به نظرم درویش مدیری است که خوب کار می‌کند. الان سقف قرارداد گذاشته‌اند و همین بساط‌ها را گذاشته‌اند که نمی‌توان کار کرد. ما از آسیا عقب هستیم و اگر این را قبول کنیم، رشد می‌کنیم. فدراسیون فوتبال باید سقف را بردارد و اجازه بدهد هر کسی هر چقدر می‌خواهد خرج کند. یک باشگاه می‌تواند زیاد خرج کند و یک باشگاه دیگر نمی‌تواند. مردم ما از استقلال و پرسپولیس قهرمانی می‌خواهند. زمانی به دولت روحانی می‌گفتم  پول نیست از این دو تیم استفاده کنند. شما می‌دانید آقای درویش چقدر بدهی‌ها را تسویه کرده است. 

پروین در پاسخ به این که اما برخی معتقدند در ۳۰ روزی که پرسپولیس مربی نداشت این موضوع به تیم لطمه زیادی زد و انتقاداتی به درویش وارد است، گفت: نمی‌توانست هر کسی را بردارد بیاورد. الان برای این مربی هم هزار تا حرف می‌زنن.د این مربی هم تا بیاید همه چیز را بشناسد فصل تمام شده است. من و درویش هم خرج هستیم و رفت و آمد خانوادگی داشتیم اما از روزی هم که پست گرفته دیگر ما را تحویل نمی‌گیرد(باخنده). کوچک‌ترین دخالتی در کار پرسپولیس نداشتم. اصلا اجازه به خودم نمی‌دهم که چه کسی بیاروند و یا چه کسی را نیاورند. 

وی در پاسخ به این پرسش که یعنی حمید استیلی را او سفارش نکرده است؟ تاکید کرد: به هیچ عنوان؛ من هیچ کسی را سفارش نکرده‌ام و به خودم می‌گویم بازیکن پولش را بگیرد و فحشش را من بخورم. مردم ما باید فکر کنند و خیلی زود تصمیم نگیرند. 

پروین در مورد تیم ملی فوتبال و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی گفت: امیر قلعه‌نویی شاگرد خوب من بوده است و خوشم می‌آید که حرمت پیشکسوتان را دارد. این هنر است که سرمربی تیم ملی ایران پیشکسوتان را در نظر بگیرد. در مورد تیم ملی فوتبال هم فکر می‌کنم دیگر صعود کرده‌ایم و مشکلی نیست اما باید در جام جهانی بتوانیم صعود کنیم. نباید دل‌مان خوش باشد که به جام جهانی رفته‌ایم و تمام. 

کاپیتان سال‌های دور تیم ملی در مورد انتقاد از امیر قلعه‌نویی نیز اظهار کرد: وقتی تیم صدر جدول است و به جام جهانی رفته می‌توان انتقاد کرد؟ جام جهانی نباید زنگ تفریح نباشیم. از الان بازی‌های تدارکاتی و دوستانه و امکانات را فراهم کنند و جوانگرایی کنند؛ البته نه این‌طور که همه بازیکنان را کنار بگذارد اما باید با یک تیم خوب به جام جهانی برویم و یک پله بالاتر برویم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۰۷:۰۶

علی پروین مثل فرانس بکنباوور باید نقش مرد بزرگترین پیشکسوت ایران را تصاحب میکرد صدالبته در ایران.

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۰:۲۰

آقای پروین عزیز شما هم پول میگیری. شما هم از باشگاه حقوق میگیری. لطفا بیایید قسم بخورید که من پول نمی گیرم. درویش بیش از 30 مشاور حقوق بگیر مثل شما، استیلی، مهدی عرب و غیره دارد...

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۲۲

آقای پروین به استناد چه رزومه مدیریتی موفق مشاور مدیرعامل هستند و همواره در همه موارد فوتبال اظهار نظر و دخالت میکند و بعضا باعث تنش در فوتبال میشوند

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۲۳

یعنی آقای پروین همه کاره هیچ کاره هستید؟