• پنجشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403120200991
  • خبرنگار : 71654

جلوگیری از خاراندن اگزمای پوستی در خواب با یک حسگر جدید

جلوگیری از خاراندن اگزمای پوستی در خواب با یک حسگر جدید

همانطور که می‌دانید، خاراندن پوست به صورت مزمن فقط مشکل را بدتر می‌کند. ادعا شده است که یک دستگاه جدید به جلوگیری از انجام این کار بیماران در مبتلا به اگزما در هنگام خواب بدون بیدار کردن آنها کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، حسگر ADAM که توسط شرکت فناوری پزشکی شیکاگو تولید شده است، دارای تجهیزات الکترونیکی مانند ریزپردازنده، موتور بازخورد لمسی، ماژول بلوتوث، واحد اندازه‌گیری اینرسی (IMU) و یک باتری قابل شارژ است.

به نقل از نیواطلس، همه این اجزا در داخل یک پوسته سیلیکونی ضد آب و با درجه پزشکی قرار دارند که به طور موقت از طریق یک چسب ضدآب ضد حساسیت به پشت دست بیمار متصل می‌شود.

یک الگوریتم مبتنی بر هوش مصنوعی که روی ریزپردازنده ADAM اجرا می‌شود، قرائت‌های شناسایی‌شده توسط واحد اندازه‌گیری اینرسی را در لحظه تجزیه و تحلیل و حرکات آشکار دست مرتبط با خاراندن را شناسایی می‌کند. این داده‌ها به رایانه یا تلفن هوشمندی در نزدیک فرد منتقل و در آنجا برای مطالعه بعدی توسط پزشک ثبت می‌شود.

جلوگیری از خاراندن اگزمای پوستی در خواب با یک حسگر جدید

علاوه بر این، هنگامی که عمل خاراندن تشخیص داده می‌شود، موتور بازخورد لمسی فعال می‌شود.

در یک آزمایش در مقیاس کوچک ADAM، هر شب توسط مجموعا ۱۰ فرد بزرگسال مبتلا به درماتیت آتوپیک در یک دوره ۱۴ روزه استفاده شد.

درماتیت آتوپیک یا اگزما یک بیماری مزمن پوستی است که با خشکی، خارش و التهاب پوست مشخص می‌شود.

جلوگیری از خاراندن اگزمای پوستی در خواب با یک حسگر جدید

برای هفت شب اول، موتور غیرفعال بود، بنابراین دستگاه فقط برای شناسایی و ثبت فعالیت خاراندن استفاده می‌شد. گزارش شده است که این کار را با دقت ۹۹ درصد در مقایسه با فیلم مادون قرمز از شرکت کنندگان که در همان زمان ضبط شده بود انجام داد.

برای هفت شب دوم، موتور روشن بود. در نتیجه، زمان خاراندن و دفعاتش به ترتیب به طور متوسط ‌۲۸ و ۴۰ درصد کاهش یافت و مهمتر از همه، شرکت‌کنندگان با بازخورد لمسی از خواب بیدار نشدند. در واقع، کل زمان خواب آنها به طور متوسط ‌۱۶ درصد افزایش یافت.

هنوز باید تحقیقات بیشتری انجام شود، از جمله آزمایشات در مقیاس بزرگتر که شامل جمعیت شناسی گسترده‌تری از افراد مورد آزمایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha