• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120402251
  • خبرنگار : 50649

برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان ۲ به قطب صنعتی فارس

برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان ۲ به قطب صنعتی فارس

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ظرفیت‌های شهرک صنعتی سروستان ۲ از برنامه‌ریزی برای تبدیل این شهرک به قطب صنعتی استان خبر داد.

سید مسعود عظیمی امروز، ۴ اسفندماه در نشست با بتول معلم، سرپرست فرمانداری شهرستان سروستان، مسائل و مشکلات شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ این شهرستان مورد بررسی قرار داد و با تأکید بر اهمیت توسعه شهرک صنعتی سروستان ۲، گفت: این شهرک با مساحت ۷۱۵ هکتار و ظرفیت استقرار ۳۵۰ واحد صنعتی در فاز نخست، به دلیل موقعیت جغرافیایی ممتاز، نزدیکی به مرکز استان، قرارگیری در امتداد بزرگراه شیراز به جنوب و شرق کشور و قابلیت اجرای طرح‌های توسعه‌ای گسترده، ظرفیت بالایی برای تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های اصلی صنعتی استان دارد.

وی تکمیل زیرساخت‌های شهرک صنعتی سروستان ۲ را یکی از اولویت‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس دانست و تأمین آب و برق پایدار را مهم‌ترین نیاز برای توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار در این شهرک عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ماده ۵۴ قانون احکام دائمی تصریح کرد: تأمین آب و برق شهرک‌های صنعتی بر عهده وزارت نیرو است. 

وی همچنین از آمادگی این شرکت برای خرید پساب تصفیه‌خانه شیراز جهت تأمین مصارف غیرشرب شهرک صنعتی سروستان ۲ خبر داد و تأکید کرد: مذاکرات و نشست‌هایی در این زمینه برگزار شده است.

آغاز عملیات اجرایی پست برق ۶۶ به ۲۰ کیلوولت شهرک صنعتی سروستان ۲

عظیمی همچنین از اجرای عملیات اجرایی احداث پست برق ۶۶ به ۲۰ کیلوولت شهرک صنعتی سروستان ۲ با اعتباری بیش از ۳ هزار میلیارد ریال خبر داد و گفت: این پروژه با مشارکت شرکت برق منطقه‌ای فارس، شرکت شهرک‌های صنعتی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در دست اجراست و قرار است طی ۱۸ ماه به بهره‌برداری برسد.

وی ابراز امیدواری کرد: شرکت برق منطقه‌ای فارس روند اجرای این طرح را تسریع کند تا هرچه سریع‌تر برق پایدار مورد نیاز این شهرک صنعتی تأمین شود.

به گزارش ایسنا، شهرک صنعتی سروستان ۲، با مساحت ۷۱۵ هکتار و ظرفیت استقرار ۳۵۰ واحد صنعتی در فاز نخست، به دلیل موقعیت جغرافیایی ممتاز و نزدیکی به مرکز استان، نقش بسزایی در توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار در استان فارس ایفا می‌کند.

این شهرک، با زیرساخت‌های مناسب و قابلیت اجرای طرح‌های توسعه‌ای گسترده می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی صنعتی استان تبدیل شود و سرریز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی مرکز استان را جذب کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha