• دوشنبه / ۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403120603988
  • خبرنگار : 50455

قائم‌مقام دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت مطرح کرد

هوش مصنوعی؛ ابزاری نوین در خدمت سینمای مقاومت

هوش مصنوعی؛ ابزاری نوین در خدمت سینمای مقاومت

ایسنا/قم جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت امسال شاهد نخستین حضور رسمی هوش مصنوعی در تولیدات سینمایی بود، قائم‌مقام دبیر این جشنواره بر ضرورت عبور از تحریم‌ها و توسعه زیرساخت‌های بومی برای بهره‌گیری حداکثری از این فناوری تأکید کرد.

محمدعلی شجاعی‌فرد، قائم‌مقام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، امروز ۶ اسفند در گفت‌وگو با خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا هوش مصنوعی در خدمت سینمای مقاومت فرصت یا چالش است، اظهارکرد: هوش مصنوعی می‌تواند فرصتی مهم برای تولیدات سینمایی با محوریت مقاومت باشد.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در این مسیر، تصریح کرد: همان‌گونه که کشور توانسته است تحریم‌های مختلف را پشت سر بگذارد، در حوزه هوش مصنوعی نیز می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق از موانع عبور کرد و زیرساخت‌های بومی را برای بهره‌گیری حداکثری از این فناوری تقویت کرد.  

شجاعی‌فرد با بیان اینکه امسال برای نخستین‌بار، بخش هوش مصنوعی به‌طور تخصصی در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، حضور داشت، گفت: جشنواره مقاومت همواره عرصه‌ای برای نمایش انواع تولیدات سینمایی، از جمله مستند، فیلم‌های کوتاه و بلند با محوریت مقاومت بوده است. امسال، با توجه به پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، این بخش را به‌طور ویژه در جشنواره گنجاندیم.

قائم‌مقام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ادامه به موانع استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: با وجود چالش‌هایی نظیر تحریم‌ها، این موانع غیرقابل عبور نیستند؛ همان‌گونه که در صنایع مختلف توانسته‌ایم محدودیت‌ها را دور بزنیم، در حوزه هوش مصنوعی نیز می‌توانیم با توسعه روش‌های بومی، از وابستگی به ابزارهای خارجی بکاهیم و مسیر خود را پیش ببریم.

وی با اشاره به نقش این فناوری در آینده تولیدات سینمایی مقاومت اظهار کرد: فرآیند بهره‌گیری از هوش مصنوعی در تولیدات رسانه‌ای مقاومت از چند سال پیش آغاز شده و اکنون به مرحله‌ای گسترده‌تر رسیده است. در آینده نزدیک، شاهد تولید آثار بلند سینمایی با استفاده از این فناوری خواهیم بود. جبهه مقاومت باید جایگاه خود را در این عرصه تثبیت کند تا فرصت‌های پیش‌رو را از دست ندهد.

قائم‌مقام دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در پایان بر لزوم حمایت از زیرساخت‌های این فناوری تأکید کرد و افزود: برای عبور از چالش‌ها، دو اقدام اساسی ضروری است؛ نخست، توسعه زیرساخت‌های فنی توسط مسئولان و نهادهای حاکمیتی، و دوم، تلاش فعالان این حوزه برای بومی‌سازی فناوری و کاهش وابستگی به ابزارهای خارجی. در این صورت، می‌توانیم از هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری راهبردی در جنگ نرم بهره ببریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha