• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404091006656
  • خبرنگار : 71457

فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند

فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند

جنبش فتح با بیان اینکه «اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند»، تصریج کرد: اسرائیل به دنبال بهانه‌های بیشتر برای تخریب کرانه باختری است.

به گزارش ایسنا، ایاد ابو زنیط، سخنگوی جنبش فتح روز دوشنبه در اظهاراتی اعلام کرد: «اشغالگران در تلاش هستند تا ما را به یک درگیری بکشانند و جنبش فتح در حال بررسی تمامی گزینه‌ها است؛ اسرائیل به دنبال بهانه‌های بیشتری برای ویران کردن کرانه باختری است.»

همچنین، ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، حملات تروریستی شهرک‌نشینان اسرائیلی علیه چهار فعال خارجی در تجمع «عین الدیوک» در اریحا را به شدت محکوم کرد.

تشکیلات خودگردان فلسطین با هشدار نسبت به خطرناک بودن این اقدامات تروریستی که مغایر با قوانین بین‌المللی است، کابینه رژیم صهیونیستی را کاملاً مسئول پیامدهای وخیم این عملیات شهرک‌نشینان علیه شهروندان و فعالان همبستگی دانست.

به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، در این بیانیه تأکید شده است: «تلاش‌های مقامات اشغالگر و ابزارهای مختلف آن‌ها، از جمله تروریسم شهرک‌نشینان، که با هدف کوچاندن ملت فلسطین از سرزمینشان از طریق ترور، قتل، کندن درختان و سوزاندن محصولات صورت می‌گیرد، نباید بدون پاسخ بماند؛ زیرا این اقدامات نه تنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی است، بلکه تهدیدی برای ارزش‌های عدالت است که مبنای نظام بین‌المللی و سایر عرف‌ها و حقوق اساسی را تشکیل می‌دهد.»

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین بار دیگر «از جامعه بین‌المللی خواست تا این قاتلان جنایتکار و همچنین مقامات اشغالگر را که از آن‌ها پشتیبانی و حمایت می‌کنند، مورد بازخواست قرار داده و برای پایان دادن به اشغال و تحقق استقلال کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی در مرزهای ۱۹۶۷، حفاظت از ملت فلسطین را تأمین کند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha