• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403120805823
  • خبرنگار : 50649

یک مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد

مشارکت بیش از ۴۰۰۰ نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز در جشنواره قرآن و عترت

مشارکت بیش از ۴۰۰۰ نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی شیراز در جشنواره قرآن و عترت

ایسنا/فارس مدیر فرهنگی و امور فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نام‌نویسی ۴۲۰۰ نفر از دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

سیدمحمدحسینی امروز، ۸ اسفندماه در نشست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این خبر گفت: آزمون بخش معارفی کتبی این جشنواره به صورت غیرحضوری در ۸ رشته در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

وی با بیان اینکه رشته‌های معارفی کتبی شامل حفظ موضوعی قرآن، ترجمه و تفسیر قرآن، معارف صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه بودند، گفت: همچنین رشته‌های سبک زندگی اسلامی، سیره معصومان، معارف نماز و احکام از دیگر رشته‌های آزمون معارفی این دوره از جشنواره بودند.

مدیر فرهنگی و امور فوق‌برنامه دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: هدف اصلی این جشنواره، افزایش آگاهی دانشجویان در زمینه معارف اسلامی و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه دانشگاهی است.

حسینی تصریح کرد: این جشنواره فرصتی است تا دانشجویان با یکدیگر رقابت کنند و استعدادهای خود را در زمینه‌های مختلف معارف اسلامی به نمایش بگذارند.

به گزارش ایسنا، طی سال‌های متمادی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور کشور در جشنواره قرآن و عترت رتبه یک را کسب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha