• جمعه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403121006679
  • خبرنگار : 71460

چشم رئال و بارسا به بیلبائو

چشم رئال و بارسا به بیلبائو

اتلتیک بیلبائو می تواند با شکست اتلتیکومادرید رقابت قهرمانی در لالیگا را جذاب تر کند.

به گزارش ایسنا، رقابت قهرمانی در لالیگا بسیار حساس و نزدیک پیش می رود. سه تیم بارسلونا، رئال مادرید و اتلتیکو مادرید با فاصله یک امتیازی در بالای جدول قرار دارند.

اگر اتلتیک بیلبائو بتواند تیم دیگو سیمئونه را شکست دهد، بهترین خبر ممکن برای رئال و بارسا است. 

سه تیم اول جدول در کوپا دل ری حضور داشتند و همچنین باید هفته آینده در لیگ قهرمانان به میدان بروند.

بیلبائو هفته گذشته رئال وایادولید را ۷ بر یک شکست داد تا رکورد شکست ناپذیری خود در لیگ را به ۱۶ بازی افزایش دهد و اگرچه هنوز پنج امتیاز با اتلتیکو رده سومی فاصله دارد اما پیروزی روز شنبه مقابل تیم دیگو سیمئونه، باشگاه باسکی را به مدعیان قهرمانی اضافه خواهد کرد.

بیلبائو که در یک هشتم نهایی لیگ اروپا حضور دارد نیز باید در این مرحله برابر رم ایتالیا قرار گیرد.

خبر خوب برای بیلبائو این است که نیکو ویلیامز که در این فصل پنج پاس گل داده و سه گل در لالیگا به ثمر رسانده  پس از دوری از ترکیب به دلیل آنفولانزا به میادین برگشته است. 

البته حضور اویهان سانست در هاله ای از ابهام است. 

سانست با زدن ۱۳ گل در لیگ، بهترین گلزن این فصل اتلتیک بیلبائو است که ۶ گل در ۴ بازی اخیر تیمش به ثمر رسیده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha