• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404112716443
  • خبرنگار : 71660

ریابکوف: اروپا «حزب جنگ» را تشکیل می‌دهد

ریابکوف: اروپا «حزب جنگ» را تشکیل می‌دهد

معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه اروپا، «حزب جنگ» را تشکیل می‌دهد، گفت که همچنین اروپا مانع تلاش‌های دولت فعلی آمریکا برای دستیابی به توافقات معقول با روسیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه در جریان ارائه‌ای برای مجله «اندیشه روسیه» که به روابط روسیه و آمریکا اختصاص دارد، عنوان کرد: «مسکو معتقد است که هرگونه توافقی در مورد حل‌وفصل اوکراین باید به ریشه‌های درگیری بپردازد و پایدار باشد.»

طبق گزارش خبرگزاری «تاس»، ریابکوف با بیان اینکه هیات روسی با دستورالعمل‌های روشن برای فعالیت در چارچوب تفاهمات حاصل‌شده در اجلاس روسیه و آمریکا در آلاسکا، عازم ژنو می‌شود، تاکید کرد: «طرف روسی در تلاش است تا زمینه‌های مشترکی در روابط با آمریکا پیدا کند، اگرچه این کار آسانی نیست زیرا اروپا، «حزب جنگ» را تشکیل می‌دهد و مانع تلاش‌های دولت فعلی آمریکا برای دستیابی به توافقات معقول با روسیه می‌شود.»

وی افزود: «مسکو دائما در گفت‌وگوهای خود با واشنگتن، موضوع اتباع روسی زندانی در ایالات متحده را مطرح می‌کند.»

معاون وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تنش‌آفرینی ایالات متحده در کشورهای آمریکای لاتین گفت: «کوبا، بی‌شک هدف جاه‌طلبی‌های امپریالیستی واشنگتن است.»

سرگئی ریابکوف در ادامه تصریح کرد: «روسیه تجربه زیادی در حفاظت از آزادی ناوبری دارد و آزمایش‌های بدخواهان در مورد مسدود کردن ناوگان روسیه، خطرناک است. روسیه همچنین عجله‌ای برای تصمیم‌گیری در مورد شرکت یا عدم شرکت در هیات صلح آمریکا ندارد و هنوز در حال بررسی ماموریت این هیات است.»

معاون وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد: «روسیه در حال رصد چشم‌انداز سیاسی داخلی ایالات متحده است اما در امور داخلی سایر کشورها دخالت نمی‌کند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha