• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1403121510623
  • خبرنگار : 71567

کاشت دو اصله نهال به یاد شهدای دانشجو و جهاددانشگاهی توسط رئیس این نهاد

کاشت دو اصله نهال به یاد شهدای دانشجو و جهاددانشگاهی توسط رئیس این نهاد

رئیس جهاددانشگاهی هم‌زمان با روز درختکاری به یاد شهدای این نهاد دو اصله نهال غرس کرد.

به گزارش ایسنا، به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی به مناسبت روز درختکاری، چهارشنبه ۱۵ اسفندماه، با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی، رئیس و تعدادی از مدیران ارشد این نهاد به یاد شهدای دانشجو و جهاددانشگاهی دو اصله نهال زیتون و نارون در دفتر مرکزی این نهاد غرس شد.

دکتر مسلمی نائینی در سخنانی در این مراسم تاکید کرد که در منابع دینی ما به موضوع درختکاری سفارش بسیار شده است. همچنین با توجه به مشکلات محیط زیستی در کشورمان این مهم در کشورمان باید رواج پیدا کند.

این دو درخت به نام و تصویر جهادگران شهید امیر مهرداد و امین جواهری در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی کاشته شد و به همین مناسبت، مرکز فعالیت های محیط زیستی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی درنظر دارد تا امروز ۱۶ اصله نهال مزین به نام شهدای والامقام «دانشجو» و «جهاددانشگاهی» در دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، تربیت مدرس، تهران و همچنین خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان فعالیت‌های قرآنی(ایکنا) و پژوهشگاه علوم بهداشتی جهاددانشگاهی غرس کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha